BURSALI ARKADAŞLAR YARDIM!! İLANDAKİ ARAÇ İÇİN YARIN BURSAYA GELİYORUM TEMİZLİĞİNİ BİLEN GÖREN VARMI?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...oseme-gt/detay
BURSALI ARKADAŞLAR YARDIM!! İLANDAKİ ARAÇ İÇİN YARIN BURSAYA GELİYORUM TEMİZLİĞİNİ BİLEN GÖREN VARMI?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...oseme-gt/detay
gt kadar gereksiz bi araç yok bence.. kendini zorlayıp 1-2 bin daha cık üzerine ve rc al bence.. gt hakikaten parasını hak etmeyen bi araç çünkü
neden bukadar kötüleniyor yarc daha konforsuz cam tavan yok ve piyasada gücümün yettiği temiz km si düşük yok. ben motora yüklenmicemki yani sadece egzos ve blow off. az biraz konfor biraz performans güzel bir ses görünüş yeterli bana. 07 modeller kanserliymiş ondan uzağım zaten 08 alıcam. neden bukadar kötüledin..
Arkadaş pek kötülemek amaçlı söylememiş aslında. GT almaktansa biraz kasarak RC almak daha mantıklı demiş ve bencede daha mantıklı. Ama tabii işin içine bütçe girince durum değişiyor malesef. GT kullanmışlığım var. Kullandığım araçta yay vardı o yüzden stock da RC den dahamı konforludur bir fikrim yok. Ama standart RC de konforsuz bir araba değil. Benim görüşümde bir RC kullanıcısı olarak RC almandan yana. 1.5 senedir RC'ye biniyorum ve konfordan yana hiçbir şikayetim olmadı açıkçası. Tabii görecelidir o ayrı...
ben hiç kullanmadım. sadece sitede genel bölümünde olan 207 rc gt konusundan takip ettiğimle bu yorumu yaptım. yani belki rc dha konforludur..kesin bi bilgim yok. dediğim gibi çok bi performans hız merakım yok. özellikle mersin gibi biyerde.. cam tavanım olsun e biraz gitsin güzelde bi ses.. yani rc daha iyi olsa bile üzülmem keşke rc alsaydım diye. ama tabi gt rc den daha sorunlu daha çok arıza veren bi arabaysa o zaman üzülürüm iste.. yani sorunlu bi araba almak istemiyorum
İnşallah gönlüne göre birşey alırsın. Bende çok isterdim aracımda cam tavan olmasını ama kısmet değilmiş
. Tahminimce GT daha konforlu olacaktır RC den. Cam tavanda GT de standart donanım. Ama benimki yalnızca bir varsayım. Bahsettiğin topiği oku bence (genel bölümündeki konu) . Aradığın birçok soruya cevap bulabilirsin
![]()
amin inşallahaynen okuyorum 07 ler sorunlu genel olarak. ama yüklersen hepsi sorun çıkarabilio gibi bi sonuç çıkardım.. sadece egzos blow off yeterli bana.. insalla gönlüme göre bişe alırım ve en önemlisi sorunsuz binerim..
Yokmu görüşü olan temiz 207 gt bilen..
performans amacım yok diyosun eyvallahta gt cam tavanıyla beraber 1365 kg geliyomuşayrıca cam tavanlı rc de var
kesinlikle rc al derim ben..
iyi güzel diyosunda 1. kırmızı cam tavanlı rc satılık hiçbiyerde yok. 2.si olsa bile fiyat 35.000 altı olmaz sanmam. keşke gücüm yetse bende daha iisini almak isterim tabiki![]()
ılandakı arac bızım burda aracı bı cok defa gordum ama tanısmak nasıp olmadı bendede 207 gt var 2007 ler kanserlı demıssın ama servıste ufak bı ıslemle halledılıyo o kanser olayı su anda boyasız komple servıs bakımlı ve su an 1 sene daha servıs garantısı olan bı 207 gtım var eger dusunursen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33565320/detay fıyatta pazarlık yaparız aklında olsun
C R M performance
beni kimse yanlış anlamasın.. ben tamamen duyumlarım üzerine konuşuyorum.. emretorlak nickli arkadaşımla msnde daha dün konuşurken eski aracının gt oldugunu ve elinden cıkarana kadar 40 takla attıgını söyledigereksiz bi araç oldugu görüşündedir cogu insan... tabi cam tavan istenecek bi detay olabilir.. ama bi cam tavan için başına bela almakta var dostum gt yi
rc de mükemmel bi araba deil ama gtden cok cok iyi..
Şöyle bir alternatif var, düşünürsen arkadaşımızın aracı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ye-deger/detay
Dr.Ecu
doğrudur abicim hallediliyo olabilirde birde sattığım araba 2008 kmsi 40.000deydi ailem şart koştu kmsi 50.000 altı olucak ve modelini düşürmiceksin diye. ama biliyorum aracını oda aklımda. kimisi 20.000de mahveder kimisi 100.000de tertemiz kullanır. seninkide birçok aractan daha temiz eminim istanbula gelirsem bakmak istedğim araclar arasında.
yok hayır yanlış anlama senin haricindede birçok kişi söyledi bunları ama dediğim gibi bütcemi aşıyor rc.. bu paralardada bu özellikleri taşıyan bir araba bulamam onun için gt..
Kaça almayı planlıyosunuz bilmiyorum ama genel olarak GT lerin ederleri 27k TL yi pek geçmemeli
Çünkü bir üstünde RC ler mevcut fiyat farkına değermi değer tartışmasız
Ama bütçeniz müsait değilse GT gayet mantıklı ve güzel araçlardır o fiyata başka araçlarda vardır önerisi yersiz,gereksizdir..
26-27 K TL ye en iyi seçenektir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)