User Tag List

Sayfa 3/23 İlkİlk 1234513 ... SonSon
430 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E72 Kullanıcıları

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk başlarda büyük umutlarla aldım ama sonradan kafa basmayınca şık bi kılıf aldım , alo dan alo ya kullanıyorum , bide mail , başka bişe için kullanmadım anlamayınca.

Herhangi bi mp3 çalar , media oynatıcı (mp3leri liste olarak görebileceğim) 'sı varmı kendi içinde??Bide en önemlisi navigasyonu aktive eden varmı?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk başlarda büyük umutlarla aldım ama sonradan kafa basmayınca şık bi kılıf aldım , alo dan alo ya kullanıyorum , bide mail , başka bişe için kullanmadım anlamayınca.

Herhangi bi mp3 çalar , media oynatıcı (mp3leri liste olarak görebileceğim) 'sı varmı kendi içinde??Bide en önemlisi navigasyonu aktive eden varmı?
    içinde mp3 çalar var fena diil kullanıyorum arada

hatta bi ara dizilere altyazı gomup içine atmıştım çokta güzel izleniyor

navigasyonu kullanıyorum ben surekli internet paketi ile çok çok başarılı araçta gittiğim hızı dahil tam gosteriyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne gibi bi sorun ?

nokia a.ş ise ürün zaten kvk bakıyor

kendi ithalatı ise birşey diyemicem

nokia yı turkiyeye dora iletşim veya kvk getiriyor.
    Şöyle bi sorun; cihazı aldıgımda ordaki elemana sordum garantisi ne bunun genpamı kvk mı diye..Oda öle bisey yok dedi nokia garantisi altında oldugu icin hepsi bakıyor garanti kapsamında,herhangi bir ayrım söz konusu değil dedi...Bende tam olarak bilmediğim icin bisey demedim.

Kvk'nın Genpa'nın sitesinden imei sorgulattıgımdada hiçbirsey cıkmıyo...Ve D.H bi eleman olmaz öle sey mutlaka birinin bakması lazım dedi.

Cihazın kutusundada ESS(eletronic service solutions) yazıo anlamadım gitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içinde mp3 çalar var fena diil kullanıyorum arada

hatta bi ara dizilere altyazı gomup içine atmıştım çokta güzel izleniyor

navigasyonu kullanıyorum ben surekli internet paketi ile çok çok başarılı araçta gittiğim hızı dahil tam gosteriyor
    navigasyon ile ilgili adresi bulur bulmaz yaklaşık bi 30 sn sonra ücretli aktive etme sayfasına yönlendiriyo ve kredi kartı vss istiyo.Nasıl aktive edicem?veya igo, route66 vss ücretsiz başka bi program varmıdır e 72 için?

bide o mp3 çalar tam olarak nerede??
    (acaip nokia özürlüyüm ve biyerden sorna bıraktım aramayı )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bi sorun; cihazı aldıgımda ordaki elemana sordum garantisi ne bunun genpamı kvk mı diye..Oda öle bisey yok dedi nokia garantisi altında oldugu icin hepsi bakıyor garanti kapsamında,herhangi bir ayrım söz konusu değil dedi...Bende tam olarak bilmediğim icin bisey demedim.

Kvk'nın Genpa'nın sitesinden imei sorgulattıgımdada hiçbirsey cıkmıyo...Ve D.H bi eleman olmaz öle sey mutlaka birinin bakması lazım dedi.

ithalatçıları belli açıkcası biz direk onlarla çalıştığımız için iyi biliyorum

http://www.doraas.com/teknik_servis....ime=1289607730

burdanda bakabilirsin marmara bolgesi mesela kvk,genpa vs dir dora ithal etse bile tr disbiritoru bu firma

senin ürünün ozel ithalat veya x bi firmanın ithalatı olabilir ürünün klavyesinde

1-2 tuşun yeri farklımı dikkatini çektimi ?

Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    navigasyon ile ilgili adresi bulur bulmaz yaklaşık bi 30 sn sonra ücretli aktive etme sayfasına yönlendiriyo ve kredi kartı vss istiyo.Nasıl aktive edicem?veya igo, route66 vss ücretsiz başka bi program varmıdır e 72 için?

bide o mp3 çalar tam olarak nerede??
    (acaip nokia özürlüyüm ve biyerden sorna bıraktım aramayı )

ovi suite ile içindeki tüm haritaları silip sadece tr yi yükle ben o şekilde yapmıştım

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkür ederim ama malesef Bursa'da oturuyorum.Dediginiz gibi yapıcam burda.

D.H forumunda garantiyle ilgilide biri içime kurt düşürdü harbiden soğudum su telefondan yaa yemin ederim.

Okadar severek bekleyerek aldım bide
    Laf olsun diye yazmıyorum inan teknoloji üzerine ok fazla araştırma yaparak satın alan birisiyim ve uzun yıllardırda birçok yeni teknolojiyi ve ürünleri takip ederim..

Çok değerli bir telefon kullanıyorsun.. O yüzden telefonundan kısacası soğuma..

Ayrıca ufak bir hatırlatma daha, (Eminim Bursa'da da mevcuttur. www.nokia.com.tr yada Club Nokia Servisleri diye "Google İt"le) Nokia Shoplar değil, Club Nokia Servisine gideceksin.. çok hızlı bir şekilde ve sağlıklı bir şekilde çözerler.. Çözemezlerse direk değişim iste, cızırtılarıda bunun içine kat hatta hala tam çözülmediğini ekle.. (Zannetmiyorum ama) Böyle bir durumda olursa eğer şansına kötü bir parti mala denk gelmişsin demektir..

E71 olsun (Ara ara ufak tefek takılma problemi dışında) E72 olsun, sıkıntı çeken yada en azından verdiği parayı hak etmediğini düşünen birine rastlamadım diyebilirim..

1-2 kişi dışında (İstisnalar), onlarda farkında olmadan kendilerine uymayan tarzda bir telefon (E72 yada E71) aldıklarından ötürü kaynaklanıyordu..

İyi günlerde kullan dostum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Club Nokia Servisinede gitsen(Ki sen bu servise git), Genpa'yada gitsen, KVK'yada gitsen kendileri IMEI numarasından nokia sitesi üzerinden garanti durumuna bakarak işlemlerini yapacaklardır..

Eski sistem kalkalı çok oldu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerler farklı değil fakat "K" tusunda Ş harfide var "L" tusunda İ tusuda var..Yani bi kac tusta türkçe karakterlerde mevcut..

Kutunun icinden avrupa tipi sarj aleti cıktı ve navigasyon tutacagı cıktı...Satılan bicok yerde bu sekilde değildi sonradan farkettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok sağol hocam tesekkür ederim.Cihazda dedigin gibi garanti problemi yoksa pek sorun etmem.Cızırtılarda öle zil seslerinde falan cıkmıyor zaten oda sorun teskil etmiyor.Tek sorun suan icin mesaj saat olayları canımı sıkıyor onuda halletmeye calısıcam bakalım.

Dediğin Nokia Club olarak cıkmıyor yanlız nokia shop diye cıkıyor eger seninde bahsettiğin aynı yerse:S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerler farklı değil fakat "K" tusunda Ş harfide var "L" tusunda İ tusuda var..Yani bi kac tusta türkçe karakterlerde mevcut..

Kutunun icinden avrupa tipi sarj aleti cıktı ve navigasyon tutacagı cıktı...Satılan bicok yerde bu sekilde değildi sonradan farkettim
    eğer nokia nın navigasyon kitiyle gelen mavi kutuysa en son sanırım kvk nın ithalatları buşekildeydi yarınişyerinde bakarım

klavye olması gerektiği gibi garanti olayını oğren sen

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hocam mavi kutu..Suan Gold genel merkezi aradım sordum IEC güvencesi altında bi sorun oldugunda bize getirin dedi..

Sonra Kvk ve Genpa'yı aradım.;Garantili tüm Nokia cihazlara bakıyoruz herhangi bi ayrım söz konusu değil dedi..

Mesaj olayıda düzeldi sanırım.15-20 mesajdır sorun cıkmadı gün icinde tekrar kontrol edicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun olucağını sanmıyorum turkiyeye yasal yolla giriş yapmış her nokia telefona genpa ,kvk bakıyor

zaten garantide faturaya pek bakmazlar

sim kart takılıp şebeke ile irtibat kurduğu andan itibaren garanti başlar

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sık donması dışında memnunum ama illet ediyo bazen.

06 vp-eth 320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e72 ıle ılgılı program farklı seyler sahıbı olan arkdaslar varmı acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun olucağını sanmıyorum turkiyeye yasal yolla giriş yapmış her nokia telefona genpa ,kvk bakıyor

zaten garantide faturaya pek bakmazlar

sim kart takılıp şebeke ile irtibat kurduğu andan itibaren garanti başlar
    Cok sağol hocam tesekkür ederim ilgilendiğin icin...Mesaj olayıda düzeldimi tamamdırr

Alıntı SPORTING Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sık donması dışında memnunum ama illet ediyo bazen.
    Valla 2gün önce bikere dondu benimde dahada bisey olmadı.Kapadım actım düzeldi ins. ilerlemez

Sık sıkmı donuyor ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet donma olayı benide rahatsız ediyor,,,bu arada az önce opera mini kurdum huzura erdim ,, hem net acayip hızlandı hemde resimleri sıkıştırarak aldığı için kota dostu...çokta kullanışlı , kesinlikle tavsiye edilir.

aldıım günden beri anlamadıım ; ekranın en alt orta kısmında yanıp sönen minik mesaj simgesinin amacı nedir??mesaj kutumda okunmayan mesaj olmaasına ramen,,hatta bazen hiç mesaj olmamasına ramen sürekli yanıp sönüyo o simge..

farklı programlar varsa bende yükleyebilirim..yavaş yavaş ısındım sayılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende 2 kere dondu su zamana kadar,dahada öyle bisey olmadı cok sükür.Mesaj simgesi cıkıyorsa büyük ihtimal simkart hafızasındaki mesajlardan kaynaklanıyordur.

Benimde en cok istedigim ücretsiz navigasyon cokmu sey istiyorum nee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesaj saati operatör tarafından ayarlanıyor diye biliyorum ben . yani, telefonun alakasız bi saate ayarlı bile olsa mesaj bilgilerindeki saat doğru olur. dolayıs ıile mesaj saati sanki telefonla alakalı değil gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj saati operatör tarafından ayarlanıyor diye biliyorum ben . yani, telefonun alakasız bi saate ayarlı bile olsa mesaj bilgilerindeki saat doğru olur. dolayıs ıile mesaj saati sanki telefonla alakalı değil gibi
    Sanırım öyle ama bütün avea kullananlarda bu sorun yok nedense onuda anlamıs değilim..Derslerin yoğunlugundan dolayı bitürlü götüremedim telefonu..

Aynı sorunu yasayan kişilerin bazıları Nokia'ya sikayet formu yolladılar ve verilen cevap;mevcut baz istasyonunun güncellenmemesinden kaynaklanan bir durum demişler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)