gecen sene bu zamanlarda ayni oranda olmustu hatta 10 gun falan surmustu daha oncesinde bende hic gormedim,degisik hava olaylari yasiyoruz
Printable View
fındıkzadede sokagın b basından dıger bası gorunmuyo resmen
Odanın camında resmen siyah perde var gibi ışık falan hiç bir şey görünmüyor Maslakta.
şimdi kadıköyden geldim gebzeye kartal pendik arası feci göz gözü görmüyorr bide tam pendik köprüsüne gelirken zincirleme kaza olmuş kartal pert allah herkezi korusun
Arkadaşlar benden uyarı bol kelvinli xenonlarla bu siste mümkün olduğunca çıkmayın.Kelvinin artması siste görüşü kötüleştirir...
Aman dikkat diyorrum
Veliefendi dehşet :D yarışların 5 ve 6 . ayakları koşulmadı :D uzaktan acayip gözüküyordu ışıklandırmadan dolayı kanarlığın içinde bembeyaz bir tabaka .
Bostanci - Pendik sahilyolu gorus yaklasik 20m :S ve sisleri gectim normal far bile yakmayan bayan suruculere denk geldim :S aman dikkat...
Bu arada bende uzun aradan sonra kisa farlari yakinca fark ettim far yukseklik motorlarindan sagdaki ölmüş :S
yeşilköy taraflarında durumlar nasıl. 4 gibi babamı havaalanına götürmem gerekior. ?
dışarısı çok fena :D çağlayan-mecidiyeköy arasında bi kaza vardı sol şeritte aman dikkat.
annemler gece ıstanbula ıncek azerbaycndan ama sis çokmuş nasıl ıncekler merak edıyom
Hac görevini yerine getirmeye yolcu edicektim babayı. Umarım uçuş saatine kadar hava açılır..
10 dk önce kozyatağı - maltepe yoktu diyebilirim,yola çıkacakların dikkatine.
thy iç hatlarda sıkıntı varmış
maltepe/ zümrütevlerdeyim. Balkanondan dışarı bakıyorum sanki üst kat bişey sermiş.
Burnumun ucu görünmüyor :)
Hadimkoy yolu iptal evimi zor buldum :D