Biraz önce beylerbeyinden geldim , yollar gerçekten fena halde..
Göz gözü görmüyor :) Devamlı stres altındasın biri arkadan vururmu acaba diye :D
Printable View
Biraz önce beylerbeyinden geldim , yollar gerçekten fena halde..
Göz gözü görmüyor :) Devamlı stres altındasın biri arkadan vururmu acaba diye :D
aman dikkat berbat yollar..geçen gece e5ten edirne istikametine gidiyordum saat 3 civarı,çağlayanda yol 2 şeride düştü birden ve sağ şerittede 2-3tane kamyon duruyordu,çalışma tarzı birşey vardı sanırım,öncesindede en ufak bir uyarı,tabela vs yoktu.
allah korusun dikkat etmek lazım.
Bostancı sahil yolunda da durum aynı.Buna rağmen hâlâ makas makas geçmeye çalışan dengesizler de yok değildi..
şimdi altunizadeden geldim e-5 altunizade 50mt maltepe 40mt kartal 10 mt anca görüş anca var
Beylikdüzünde göz gözü görmüyor arkadaşlar
Dandik xenon kullananlar meydana çıkıyor siste hehehe :D
gündüze bişeycik kalmaz...
büyükçekmece güzelce sahilindeyim. bu gün görüş 5 metrelere kadar düştü. 4 lüler açık herkesin. hatta kenara cekip bekleyenler bile oldu bir ara.
bır foto yok yav cekmedınızmı arkadaslar :D
Bu gece inerse çekerim :)
2 gecedir de beylikdüzü b.çekmece fenaaaaaa
Dün kadıköyde maçtaydım maç boyu Eskişehir taraftarlarını hiç göremedim :D
Dönüştede yoldaki tabelalar gözükmediği için herkes yanlış yollara sapmış sonra geri geri doğru yola girmeye çalıştılar.Arabayı kullanan arkadaşta izmit-ankara yönüne sapmış samandıradan döndük :D
Allahtan bu akşam yok sis :)
dün yani cumartesi günü saat 5 30 da işten cıktım ( sultanahmet ) vapurlar çalışmadıgı ıcın önce kabataş ordan besıktaş ordanda kopruden gıtmek zorunda kaldım olayın ince ayrıntısı ise köprunun metrobus baglantısına kadar yurumuş olmamdı :) hatta kopruyu yuruyerek gecmeye kalktık (4 arkadaş ) polis vardı bı araca bındık ( ALLAH RAZI OLSUN :) ) trafık tamamen durmuştu !! kopruyu gectık :D hayatımın unutulmaz anı oldu göruşmesafesı elımdekı bırayı bıle göremıyordum :)
valla o kadar yuruduk kı anca bıra yuruturdu :) :D:D cok sis vardı ama tabı dedıgın gıbı tam sebebı sısmıydı bılmıorum :D