Biz vergi veriyoz onlar vermiyo ayağını bigeçecen sen , yılda 50 araba satıp bitane göstericen bide vergi diye damardan dalacan yemezler ..
Biz vergi veriyoz onlar vermiyo ayağını bigeçecen sen , yılda 50 araba satıp bitane göstericen bide vergi diye damardan dalacan yemezler ..
Zaten çoğu galeri de interneti kullanıyor ki..Oradan araç da düşürüyorlar;satıyorlar da..
zaten galerici ve emlakçılık mesleklerini anlamış değilim.hem adam benim malım üzerinden para kazanacak hemde şikayet edecekkendi malımı kendim satarım zararda ederim karda ederim kim ne karışır anlamak mümkün değil.sanki malı alırken ortakmı aldık bu adamlarla ?
![]()
komançero garage
artık herkesın gozu acıldı![]()
bizde emlak işini yapamaz olduk herkes emlakçı herkes oturdgu yerden ev satıo konu komşunun evini satıo özllkle hepsi bu sahibinden com un boklugu yuzunden.
bokluğu demek doğru değil. üzerine alınma ama o kadar uyanık emlakcı var ki alıcıya pahalı söyleyip satana ucuz söyleyip alacağı karı 5 katlayıp satıcıyı zor durumda bırakan.
galerilerden bahsetmiyorum bile. işini mutlaka düzgün yapan emlakcı, galerilerde var ama kural bu değil mi? kurunun yanında yaşta yanar..
cok ıyı olmus galerıcılere bende galerıcılerın cogunun yalan dolan adam olmasından sıkayetcıyım aracta bırsey varmı dıoruz sadece 1 parca boya var dıolar gıdıyorz komple boyalı deısenlı cıkıo sonrada bızde baktırmadan aldık dıo serefsizler cok ıyı olmus yasasın sahibinden .com![]()
hemen hemen butun galericilerin sitesi var zaten sitesi olmayanlar da kapısında e fazla 3 araba olanladır illakisatılşar iyi de araba bulamıyoruz ondan şikayetciyiz
![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Benimde sözüm meclisten dışarı Bravayı sattıkdan sonra 1 ay araba aradım birçok arabayı galeriden buldum götürdüm gösterdim hepsi cacık çıktı. Çoğunun ağzında ''bizde bilmiyorduk'' ''sahibide bilmeden almış'' ''Sahibine ben satmıştım ozaman bişeyi yoktu demekki o vurmuş kırmış'' vs. vs. vs. vs. En son sahibinden bir tane 2005 punto buldum aldım.. boyasının hasarının fotoları adamdaydı servis bile aracı tanıdı gayet güzel dedi anlaştık pazartesi alıyorum. En iyisi galericilerden uzak durmak
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Zaten galerilerde internete veriyor...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
boşuna sızlanmış bence haberdeki kişi. kendileride yararlanıyordur şikayetçi olduğu internet.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)