son 30 gün...
atarsa 180![]()
bende gün sayanlardanım. bekle bizi çorlu![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
İlk günler ortama adapte olmakla geçecek.Her sabah yatağını topla,çarşafını düzelt,battaniyeni katla.Yemin törenine hazırlanmak için bol bol yürüyeceksiniz.Arada yaptırırlarsa atışlarınız olacak.Tören sonrasında zaman geçiyor zaten,sonra dağıtılacaksınız.Tam ortama alışmışken yeni bir yere gitmeniz ve adapte olmanız istenecek ne yazık ki..Öyle yada böyle bitecek,çoğu zaman vakit geçmiyor diyeceksiniz ama inanın döndükten sonra siz bile anlamıyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini
![]()
burda zaman cok cabuk geciyor umarım askerdeykende cok cabuk gecer ve hayırlısıyla da bitirir geliriz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Biter
329 olarak neredeyse askerlik yaptığım yeri bile unuttum diyebilirim.
337. dönemlerin tek kötü yanı soğuklarda orada olmaları. Bol bol içlik bulundurun (oradan alın vs...)
Pskolojik olarak iyi hazırlayın kendinizi...
Ultra Herşey Dahil Tatile gidiyorsunuzÇok takmayın
![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
ben gercekten askerlıgı özluyrum ordakı arkdslıkalr yerım yatagımı bıle özledım sımdı kımbılır kım yatyr yatan arkds kafasını kaldıurdıgında acaba o yazdıgım şiirleri goruyrmudur![]()
Bu dönem giden bayaa varmış gerçekten bende 337. dönem gidicem işlemlerimi temmuzda yaptırmıştım da henüz şubeye gidemedim kısmetse bayramdan sonra bakıcaz artık..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)