ben açık öğretım işlet me mezunuyum senın soyledıgıne gore kısa donem gıtme olasılgım %90 oylemı :)
Printable View
ben açık öğretım işlet me mezunuyum senın soyledıgıne gore kısa donem gıtme olasılgım %90 oylemı :)
doktorlar bildiğim sınava girmiyor onların dönemleride farklı zaten kısa dönem ve asteğmenlerden. doktorsan direkt 12 ay asteğmen kurtuluş yok :) bahadır iyi bilir :D
660 astegmendik hiç açıköğretim yoktu:)
o deilde ben sınav tarhini unuttum 3-4-5 miydi 1-2-3 mü :)
ben 329 gittim geldım arkdaslar kısa donem ıcın bence en ıyı agustos, gıdecek arkadaslara sabır dılıyorum, sınava gırdıgınız gunle kısa donem yada ast teğmen olmanız arasında bir bağlantı yok unutmayın, ben ankara mamakta yapmıstım, isteyen arakdaslara hertürlü bilgi verebilirim.
herkese şimdiden hayırlı teskereler
birde gidecek arkadaşlara söyliyim, herşey tamamen şans, acemilikte devamlı beraber takıldıgım arkdasım, muhafız bölüğüne düşerken ben karargah yazıcısı olmustum mesela, hiç nöbet tutmadım ben dogal olarak ama gunde 6 saat nobet tutuyordu. yanı tamamen sans, ama ust devre uzun donemlerle kanka olun hatta bı ıkı kıyak yapın =)
şafak kaç ömerve devrem.. :D
ben bugün gittim tecil durumumu ögrenmek için sabah 7 de gel dedi bi de numara verdi :)
nisanda gitmek istiyorum ama süpriz olmasın aralıkta asker gözüküyosun demesinler :D
ben işLemLeri yaptırırken eLemanın biri geLdi çok heyecanLı bir tipti sıramı verdim bir şey soracağım fLn dedi girdi içeri çocuk teciL ettirdim sanıyormuş bunun askere aLınma kararı çıkmış eve kağıt fLn geLmiş son yokLamanı yaptır öğrenim süren doLmuş fLn.. önceden memursaL bir hata oLmuş dosyası iLe iLgiLi çocuk kıvranıp duruyordu vaLLa süprizLere açık ben 7+ verdim çocuğa :D sarı zarfı aLmadığın sürece (askerLik sevk kararı aLdırmadığın sürece) sorun yok ama bu örnekte ki gibi bir şeyLe karşıLaşmazsan..
üff amma karanLıkmış aLışverişe çıktınmı ne götüreceksin sınava ne gün gideceksin :beuj:
birde mach3 diyen çok oLdu..
donanım haberde boLboL yazıp çiziyor kraL 337 Ler..
biraz kafa şişiriyorLar ama okumaya değer :D