şu konuyu okumak bile istemiyorum.gidecek olan arkadaslara şimdiden hayırlı teskereler.hiç birşeyi kafanıza takmayın eğlenmeye bakın.
şu konuyu okumak bile istemiyorum.gidecek olan arkadaslara şimdiden hayırlı teskereler.hiç birşeyi kafanıza takmayın eğlenmeye bakın.
OEM+
Vay be şafak 60 kalmış, torun tombalak geliyor ha gelin gelin
Diyarbakır 7'nci Kolordu çıkan olursa özelden ulaşsın, ben karargah bölüğündeyim her türlü yardımcı olurum acemiliğinizde![]()
izmir bornovaya gelıcek varsa burdayım 57. Topçu Tugayı
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
geri sayım başladı.sarı zarfımı da aldım.kaldı 19 gün.![]()
çorlu da girecekler hep beraber gitsek nasıl olur acep?
askerlik iyidirjandarma komando yedek subay çıkan olursa pm atsın eski foça dan biraz bahsedeyim
![]()
Failure is not an option.
bu başlık altında uzun dönemlerin çok ezildiğini gördüm hiç yakıştıramadım![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ben neden biz kısa dönem yapamıyoruz diye oturup ağladım da size mi yakındım![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yaw bızım bı arkadas kısa donem dıye sevınıyodu 12 ay astteymenlık kıtlemışler cocuga, gercı suan paşalar gıbıymıs ama olsun ya 12 ay.
bu konuyla ılgılı bılgısı olan warmı? neye dayanarak kısa donem yapıcaz bız? neye dayanarak asteymen olucaz ?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Bildiğim kadarıyla ordu ihtiyacına göre alıyor..Bu duyulan ve söylenen en azından..Belirli meslek gruplarını 12aylık alıyorlar,doktor,bazı mühendisler gibi..Bana göre tamamen şans işi.Sizin yapabileceğiniz birşey yok.Ben 12ay gitmek istiyorum demiştim 6ay yaptım.
yaw nekadar saçma. ben kısa donem hakkımı kullanmak ıstıyorum madem bana boyle bı hak tanınmış bunu şansa bırakmamalılar...
yapılacak olan sınavında formalıteden yapıldıgı soylenıyor warmıdır bu işin aslı sizce?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
tamamen formalite. Ben kısa dönem komando olmak istemiyorum işaretlemiştim. asteğmen komando yaptılar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)