331gitmiştim tam geçen sene aralık of ne günlerdi : )
bi sinir stres bi bilinmezlik of neyse geldik sağ salim.. gideceklere sabır diliyorum..hayırlı tezkereler olsun gideceklere![]()
331gitmiştim tam geçen sene aralık of ne günlerdi : )
bi sinir stres bi bilinmezlik of neyse geldik sağ salim.. gideceklere sabır diliyorum..hayırlı tezkereler olsun gideceklere![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
5 gün kaLdı bobu yedik
şafak sayar
http://www.timeanddate.com/counters/...&sec=00&p0=107
2-3 sayfa önce yazmıştım.
Bol çorap lazım, eğer ki yıkar kuruturum demiyorsan.. Bütün gün botlar içinde çoraplar su gibi oluyor. E haliyle de leş gibi kokuyor. Değiştirmek gerekiyor her gün.. Hatta nöbetlere başladığında günde 2-3 kere, her nöbet öncesi.. ***** soğuklarda o ter ile ıslanmış çoraplar nöbet esnasında soğuğu çekip ayağını buz gibi yapıyor. Ben nöbette botumu çıkarıp ayağımı çakmak ile ısıttığımı bilirim.. Hatta nöbete yedek çorap götürüp atletimin içinde, çorap ıslandığında kulede değiştirdiğimi..
Bu yüzden bol çorap lazım.. Çamaşırhane varsa bile her dakika yıkatamazsın, belli günleri vardır onun. Kendim yıkarım dersen de kurutman sorun, koğuşlardaki kıç kadar kaloriferler kime yetecek.. Sen 1 çift çorap, diğeri atlet derken sana kalmaz kurutucak yer..
bende ufak bir öneri yapayım kesinlikle silikon taban alın askerdeyden iyi ki almışım demiştim çok şe yarıyor![]()
ulan öz kardesım hıc soylemıyorsunda forumdan ogrenıyoruz ..
güle güle git güle güle gel insallah gıtmeden goruselım guzel kardesım : )
valla suan herstresten kurtulmak ıcın askere gıtmek ısterdım lanet olsun varya bu hayattakı hıcbı derdı cekmezdın takılırdık askerde hayat guzel
15 gün sonra askere gidicem 15 gündür hastalıkdan evde yatıyorum sinir bozucu bir durum.
sağlık sorunu nedeniyle komando olamaz,ağır faaliyet gerektiren şeylere katılamaz raporu aldım sonrasında sevk işlemleri için zarfımı aldığım gün iç kulaktan dolayı hastanelik oldum,serum,oksijen kortizon vs derken hala evde yatış modundan çıkamadık adam gibi,sağ kulakta da yüzde 60 işitme kaybı da cabası.askere gitmeden önceki en değerli günlerimi evde geçirmek sinir bozucu bir durum.araba kullanmak bile yok.en son ne zaman kot giydim hatırlamıyorum,full eşofmanhaftaya sınava giricem,istanbula gitmem lazım gidemiyorum,bu kafayla ve psikoloji ile nasıl askere gidicem onu hiç bilmiyorum
![]()
ben de bu dönem askerim, zırhlı birliklerde gircem sınava, inşallah çok soğuk bir yere düsmeyiz, herkese kolay gelsin simdiden devreler (=
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)