o zaman yedek subay olmak istiyorum diye belirtseydi bide komandoo zaman garanti ya giderdi
ah komando olmak iyidir insan limitlerini öğrenebiliyor
![]()
Failure is not an option.
hemede nasıl öğreniyo 48 kilo gittim 64 kilo geri gelmiştim askerlik gibisi varmı ye içi yat![]()
başbakan haklı askerlik yan gelip yatma yeri değil![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Samsun Acemi birliğine makineli tüfek taburuna 77 kilo gittim 2,5 ay acemilik yaptım Dağıtıma geldim 62 kiloydum![]()
65 Kilo Belçikaya gittim 82 kilo geri geldim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Edirne'de bir çok birlik var kısa dönem acemi olarak önce Karaağaç,Kestanelik yada Süloğluna gidersiniz.Dağıtımda da bu üçünden birine yada sınır karakollarından birisine düşersiniz. Edirne şehir olarak gayet güzel bir şehir. Asker açısından tam tersi genelde sorunlu askerleri yolluyorlar. Bide 54.mknz nin denetlemesi hiç bitmez.Sürekli bir general gelir giderhelikopterler eksik olmaz. Ben asteğmen olarak 9 ay orda kaldım 5 tane denetleme 2 tatbikat gördüm
) Seçmelerde tugayda kalmaya bakın.
edirne süloğluna kim düştü?
çok yakın bi akrabam gitti orda çektiklerini 3 sene anlattı keşke uzun gideydim doğuda olaydım dedi sürgün yeri akıllı deli ayırmadan eğitim yaptırıyolarmıs![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İlker ve Halil abi aynı yere düşmüşsünüz çok sevindim.Beraber gırın içeri ayrılmayın sakın body olursunuz![]()
---BTU cupra---
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)