Pencerenin altındaki demir çerçeveye yuva yapmış sanırım pencereyi değiştirmekle yetmez
Zaten değiştirene kadar ustalara sokarlar![]()
Pencerenin altındaki demir çerçeveye yuva yapmış sanırım pencereyi değiştirmekle yetmez
Zaten değiştirene kadar ustalara sokarlar![]()
belediyenin ılaclama bolumu var bızım iş yerındede buna benzer bı olay olmuştu ılaclama ekıbı yolladı beledıye sorun yok 1 senedır
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
az önce elektrik süpürgesiyle daldım ib..lere
odanın içi pırıl pırıl oldu, uçan kaçan hepsini çektim
ama hala aralardan içeri giriolar süpürgeyi topladım içeri götürdüm, geri bi döndüm yine üşüşmüşler
soykırım yaptım şerefsizlere banamısın demediler... dalga geçiolar resmen![]()
Zippo benzini ve cakmak yuzde yuz ise yarar denenmistir 2-3 tane ari olucek diye belediyeyle ugrasma
memelekettekı evın pnecre ekenarına dev gıbı kovan avrdı bırtane tahta agac farketmez uzun olsun ucuna bez sar ve benzınle yak onu ve arı kovanına orya tut arılar ölcek ama yapıcak bişide yok
air vick oda spreyinden nefret ediyolardıbi ara bizim tuvalete kovan yapmışlar bize zararı yoktu ama duruyodu bende her gece 2-3 tane sigara içtikden sonra WC kokmasın die sıkıyodum baktım sonra gitmişler ya sigaradan yada air vick'den
![]()
Al bir eline çakmak bi eline deodorantı ver coşkuyu ver coşkuyuşaka bi yana geçmiş olsun bencede belediyeden falan yardım almakta yarar var
1 ay kadar önce dedemlerin evinde başımıza geldi.Aspiratör bacasının içine yuva yapmış eşek arıları 100lerce tanesi bacaya kaşıkla vurduğumuzda camın önüne çıkıyolardı hemen 1 tanesinin üstüne bi kutu raid boşalttık bana mısın demedi.Sonra gittiler ama.
Öneri camın önüne bi kap su koyun nedense suya giriyolar ve geneli sudan çıkamayıp boğuluyolar![]()
psn: DAGHAN26
balkonda ateş yakonun dumanıyla bidaa hiç gelmezler arılar dagılınca da gunahı da kalmaz kovanı kes at ordan koparabildgn kdrbi güzelde alçı çek tmmdır
Çoğu kişi benden büyük burda abim sayılır çoğu. Yalnız bir nokta var bu konuda takıldığım. O "i.ne,pe.evenk" dediğiniz arılar olmasaydı yaşamsal döngü olmazdı biliyorsunuz değil mi?
"Korkmadık, savaştık"
tütsü yak dumandan etkılenırler kopuklede delıklerını kapat
bu arada arı böcekmidir hayvanmı ?![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)