Güzel yazı paylaşım için teşekkürler.Benimde başım mahallenin kedi-köpekleri ile dertteBEni her gördükleri yerde peşimdeler 50 metrelik sokağı bitirmek 4-5 dakika sürebiliyor.
Elime ne kadar fazladan mama geçse veya evde balık pişse tavuk pişse hemen kalıntıları+3-4 parçayı koyarım karton kaplara çağırım kedi köpekleri gelirler karınlarını doyururlar susamışlardır diye suda koyarım içerler.Sonra vaktim varsa severim..
Ama şuda bir öneri:
Eğer gününüz kötü geçtiyse,sinirliyseniz çıkın sokağa 1 kedi köpekle konuşun boşverin insnaların ne dediklerini kedileri köpekleri birazcık sevin bakın bütün o olumsuz enerjiniz nasıl gidecek![]()
gerçekten bambaşka bir dünya anlatılmaz yaşanır derler ya öyle birşey
bunlarda bizimkiler![]()
![]()
Hayvan ayırt etmem severim..
Kimisi korku versede kabul ama hiç bir şekilde canını almak,canını yakmak istemem ama kimisine akşam yemeği olmakta istemem![]()
daha önce okumuştum, güzel bir yazı.. ölmeden mutlaka bir köpek besleyeceğim..![]()
hayvanlar iyidir hayatta sevecek birşeyiniz olur sevginin sevgi vermenin nasıl birşey olduğunu hatırlatır...sabır etmeyi oğrenirsiniz sorumluluk oğrenirsin insanlığa bir adım daha yaklaşmış olursnuz
paylaşım guzel daha once de cok okumustum bu 10 rica yı her seferinde bi garip oluyorum
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
insan şunu nasıl sevmez ya 4 tane köpişim var hepsininde yeri bambaşka
Uploaded with ImageShack.us
duyarlı olmak gerek ömrunu sızınle gecırıyor her daım yanınızda konustugunuzda bence anlıyan bır canlı
benımkı bana trıp bıle atıyor
Allah razı olsun çok güzel bir şey yapıp bol bol sevaba giriyorsunuz bende aynısını yaparım benim bahçemde de bir sürü sokak kedisi vardır ama artık onlara bahçe kediside diyebiliriz
Rahmetli anneannemden kalma bir alışkanlık onların rızkını da herzaman veririz özellikle ciger alınır her hafta sırf kediler için bunu eniştem üstlendi Allah ondan da razı olsun derin dondurucu bile aldı evine sırf vasiyeti yerine getirmek için
Sana tavsiyem bu yemek artıklarını yada mamaları verirken Râbbim den de şöle bir dua isteyebilirsin
Tam yemekleri verirken Râbbim bunlar da bu hayvanların rızıkları benim de gözümün gönlümün sadakası olsun kabul eyle.Amin.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu da benim oğlum.
Bu da yavrusuPek sevmedi ama ilgi yavruya yönelince yakalarsa canına okuyacaktı. Bu nedenle sahiplendirmek zorunda kaldık
Köpek beslemeyen insanlar, köpek beseleyn insanların canlarıyla aralarındaki bağı asla ama asla anlayamaz. Önümüz bayram tatili, ailem tatile gidiyor, ben oğlumu bırakmayacağım için evde oturacağım. Bu fedakarlığı hiçkimse bir insan için yapmaz sanıyorum...
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim
Bu tip yazıları inşallah bundan sonra hep paylaşmaya çalışacagım
onları kendimizden ayrı tutmamalıyız sonuçta sorumlulukları bize ait başlarına bir iş gelse hesabını ahirette vereceğiz unutmayalım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
köpek dostlarına bir sorum var.. meşhur Jim Carrey'nin Maske filminde oynayan köpeğin cinsi nedir? beslersem öyle şımarık tatlı bir şey beslemek istiyorum...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)