User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: C180K üretimi durdumu?

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıla yakındır c200 Kompressor kullanıyorum şu anda 11.500km de.Hiçbir sorun yaşamadım cok fazla olması dışında,oda normal istanbulda yaşıyoruz.Mercedes sevmezdim daha önce bmw audi kullandım bmw sportif audi kaliteli fakat Mercedes hakkaten bambaşka bişey.Prestij konfor guvenlik tüm dünyada nereye gidersenız gidin gördüğü saygı ister istemez hoşunuza gidiyor.2.elde babanızın oğluna satarsanız reşat altını gibi.Yakıt olarak az yakmıyor ama alt devirlerde 100 km ye kadar olan hantallığı 100km den sonra ortadan kalkıyor.Ben dün sabah 245 gördüm stabilitesi olağanüstü.Oda araba buda araba ama bu Mercedes demişler
    zaten mercedese binen bir daha başka araba almak istemezmiş
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes gercekten olayın sonu.Fakat benım öle takıntım yok şahsen.İlk fırsatta yanına bitane subaru yada evo alıcam bayıla bayılada binerim ama merso olacak bitane durumum elverdiği sürece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200K'lar;yani 1.8 CGI'lar 1.6'dan çok çok daha iyi performans ve tüketim hususunda.Birkaç yıl içinde Allah nasip ederse ben de C200K düşünüyorum ikinci el.Ama A4'ler de aklımı çelmiyor değil..

LVN 97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üretimi durmadı geçen gün arkadaşa aldık 180k cgi motorlar püskürtmeliymiş %30 yakıt tasarufu diyorlar ama pek inanmıyorum galerilerde cgi 1.8 ler mevcut fiyatı 53 bin euro bayilere ise tam 1 sene sonra gelicekmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)