User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 21kasım izmir oto drag yarışı

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasışa katılacan 150 tl nin lafı mı olur resim ve videoları nerde bulabiliriz
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas yaranamazsinnn bu ulkede bu isi yaparsan elini tasin altina koyarsan herturlu maddi manevi riski kaybi goz onune alip biseyler yapmaya calisirsan sonu bu olur bi akli kit cikar derki cok pahaliydi bi akli kit cikar derki boleydi soleydi ....

ondan sonra biz yapalimcilar cikar madem ali veli yapiyo bak bukadar araba cikartti bukadar para aldi biz neden yapmiyoruz laflari dolasir netekim bigun denenir pist kiralanir gote kacar kantarin topuzu ozaman anlasilirki bu isi yapan adamlar o aldiklari parayi cebe indirmiyo aksine cogu zaman uzerine harciyor .....
    zamaninda 20 tl drag katilim ucretine pahali dediler milletin cenesi calisti gene autodrom madem ole dedi pisti kapatti draglara ...
    ben 1000 lerce otomobil cikarttim bugune kadar piste ama sor simdi kotu adamimdir cok pahalidir bide isin komigi ustune harcadigimiz paralari bilmez kimse vaybe ne para kazanmis diyip yarim yamalak hesap kitap yapilir arkamizdan .....

bu is bole arkadas millete hizmet et kostur kan ter icinde is yap uzerine para harca sonuc insanlar bole davransin arkandan ayip arkadas ayip ....

Trde olsam basar giderdim bu yazki yarislara izmire destek olmak icin ama anliyorum ki anlayis farkli tarz farkli .......
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1000 lerce otomobil cikarttim bugune kadar piste ama sor simdi kotu adamimdir cok pahalidir bide isin komigi ustune harcadigimiz paralari bilmez kimse vaybe ne para kazanmis diyip yarim yamalak hesap kitap yapilir arkamizdan .....
    yoooo canem en azından kendi adıma konuşayım allah razı olsun defalarca piste çıkabilmeme nasip oldun sagolasın emeğine sağlık....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoooo canem en azından kendi adıma konuşayım allah razı olsun defalarca piste çıkabilmeme nasip oldun sagolasın emeğine sağlık....
    Aman yanlis anlasilmasin kanka lafim sen ve senin gibi bu ise mantikli duzgun bakabilenlere degil sadece keske senin gibi dusunen sayisi aksini dusunenden fazla olabilse ahh ahh
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya begenmeyen varsa girmesin demek yanlış ama begenmeyen daha iyi olması için yardım etsin ya da bu işin basit olduğunu düşünüyorsa bi yapmaya kalksın...... para işine gelince bizde millet olarak daha çok parası olana veya daha çok kazanana küfür etmek alışkanlık

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de arkadaşımız yürekli olup silmeseydi yazısını herşey daha net anlaşılacaktı
    ne yazıoydu ki ? okuyamadan editlemiş hemen

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar olursa olsun draglara giriş ucreti. Ben her zamanda ne kadar olursa olsun katılıcam. Benım tek hobım aracımdır ve en buyuk zevkımde drag yarıslarına katılmaktır. zevk almanın karsılıgı bana en fazla 350 tl ye patlıyor izmirde yarısıyorsam. O parada helalı hos olsun...

kcl_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas yaranamazsinnn bu ulkede bu isi yaparsan elini tasin altina koyarsan herturlu maddi manevi riski kaybi goz onune alip biseyler yapmaya calisirsan sonu bu olur bi akli kit cikar derki cok pahaliydi bi akli kit cikar derki boleydi soleydi ....

ondan sonra biz yapalimcilar cikar madem ali veli yapiyo bak bukadar araba cikartti bukadar para aldi biz neden yapmiyoruz laflari dolasir netekim bigun denenir pist kiralanir gote kacar kantarin topuzu ozaman anlasilirki bu isi yapan adamlar o aldiklari parayi cebe indirmiyo aksine cogu zaman uzerine harciyor .....
    zamaninda 20 tl drag katilim ucretine pahali dediler milletin cenesi calisti gene autodrom madem ole dedi pisti kapatti draglara ...

bu is bole arkadas millete hizmet et kostur kan ter icinde is yap uzerine para harca sonuc insanlar bole davransin arkandan ayip arkadas ayip ....

Trde olsam basar giderdim bu yazki yarislara izmire destek olmak icin ama anliyorum ki anlayis farkli tarz farkli .......
    bizim anlattıklarımızda para alınıyo hadı bız 150 verelım veya seyırcı parası sorun degıl ama yarıs ızleyelım ıstanbul ankara tayfasıda gelsın eskıden oldugu gıbı ...bakalım ınsallah herkez cok araba gelmesını ıstıyo sızden cok bız seyırcıler veya yarısanlar ıstıyor he bu arada kurduğun cümlelere dikkat et aklı kıt falan bız fıkır alıs verısı yada elestiri yapamayacakmıyız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya begenmeyen varsa girmesin demek yanlış ama begenmeyen daha iyi olması için yardım etsin ya da bu işin basit olduğunu düşünüyorsa bi yapmaya kalksın...... para işine gelince bizde millet olarak daha çok parası olana veya daha çok kazanana küfür etmek alışkanlık
    sgl arkadasım keşke kazanıpta 400 mt çıkarsak

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35knp43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim anlattıklarımızda para alınıyo hadı bız 150 verelım veya seyırcı parası sorun degıl ama yarıs ızleyelım ıstanbul ankara tayfasıda gelsın eskıden oldugu gıbı ...bakalım ınsallah herkez cok araba gelmesını ıstıyo sızden cok bız seyırcıler veya yarısanlar ıstıyor he bu arada kurduğun cümlelere dikkat et aklı kıt falan bız fıkır alıs verısı yada elestiri yapamayacakmıyız
    imlaya dikkat et ne sölediğin anlaşılmıyor
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozan ne kullanıyosun? Sole aynı kafada olalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı 35knp43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin mesajin ........ iken konuyu okudum ve mesajimi yazdim senin konuyu actigin mesaji gormedim sonradan yazilan birkac sey hosuma gitmedi ve buna istinaden yazdim yazdiklarimida ...

ayrica yazdigim yazidan alindigin biryer var ise alinmaya devam edebilirsin cunku yazdiklarimda bastan sona hakli oldugumu dusunuyorum bu isi yapan biri olarak yasanan zorluklari disardan gelip sadece katilim ucretini odeyerek hakki olan keyfini yasayanlardan daha iyi bildigimi dusunuyorum .....

fikir alisverisi ayri sey bilip bilmeden yorum yapmak ap ayri bisey o nedenle fikir alisverisi yapalim bencede ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ha_saaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan ne kullanıyosun? Sole aynı kafada olalım :d
    Güzel tesbit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imlaya dikkat et ne sölediğin anlaşılmıyor
    Tamam Mustafa abi boşver madem ben hatalıyım sanırım ben bişeylerin iyi olmasını istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ha_SaaaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan ne kullanıyosun? Sole aynı kafada olalım
    hasan sen karabukte guzel seyler kullancan merak etme

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Buğra , autodrom seneler önce yaşanan ölümlü drag kazasından sonra resmi draglarında iptal olması akabininde kapanmadı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin mesajin ........ iken konuyu okudum ve mesajimi yazdim senin konuyu actigin mesaji gormedim sonradan yazilan birkac sey hosuma gitmedi ve buna istinaden yazdim yazdiklarimida ...

ayrica yazdigim yazidan alindigin biryer var ise alinmaya devam edebilirsin cunku yazdiklarimda bastan sona hakli oldugumu dusunuyorum bu isi yapan biri olarak yasanan zorluklari disardan gelip sadece katilim ucretini odeyerek hakki olan keyfini yasayanlardan daha iyi bildigimi dusunuyorum .....

fikir alisverisi ayri sey bilip bilmeden yorum yapmak ap ayri bisey o nedenle fikir alisverisi yapalim bencede ....
    Tamam peki ole yapalım ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra , autodrom seneler önce yaşanan ölümlü drag kazasından sonra resmi draglarında iptal olması akabininde kapanmadı mı?
    evet zaman olarak ayni zamandir . federasyondan boyle bir baski asla gelmemistir.
    kapanma sebebi olumlu kaza ile alakasizdir .
    olayin ici ethem abinin ve ticari isletmesinin isminin piyasadaki herseyi cok bilen akilsizlar tarafindan bilgisiz ve cahilce elestirilmesi ve ethem abinin buna uzulmesi kirilmasidir.
    autodromda drag pisti olarak kullandigimiz alanin turkiyedeki ilk zaman olcen pist oldugunuda hatirlatmak isterim . Bunu para kazanmak amaci ile kurmadiginida ustune basa basa soleyebilirim.kisaydi egimliydi vs. ama bizimdi ve tekti ...
    ayrica bilmeyenlerede bir not dusmek lazim izmit korfez yaris pisti senelerdir gazladigimiz yaris yaptigimiz alanida yaptirip adam eden asvaltti garajiydi ugrasip didinen gene ethem genimdir .

detaylica anlatmak isterim bir araya geldigimizde daha net anlarsin ozgurcum ...

keske o drag pisti kalsaydida gene kisa olsaydi egimli olsaydi diyoruz tabi simdi ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey bayram yuzunden oldu bi dahakine inş güzel olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)