bizim okuldada görüyorum ara ara 2 tane .. bi beyaz cupra bitanede bordo bocanegra ..
bi arada corsa opc ibiza cupra arasında kararsız kalmıştım araştırmıştım falan .. güzel güzel binilebilcek bi araç
bizim okuldada görüyorum ara ara 2 tane .. bi beyaz cupra bitanede bordo bocanegra ..
bi arada corsa opc ibiza cupra arasında kararsız kalmıştım araştırmıştım falan .. güzel güzel binilebilcek bi araç
arkdaslar bırde konuyu ben acmsken baska konu acıp kalabalık yapmıyım fuarda volvo standında bır mavı volvo vardı modelı falan nedır ?
Çok güzel araç fuarda da inceledim şekli şemali çok hoş Cupra alacak olsam kesinlikle Bocanegra alırdım
Oyle cok bi farkli olmadigini dusununce Cupra'nin jantlari ve koltuklarinin da bence daha guzel gorundugunden dolayi Cupra tercih ederim, 1500 TL de daha ucuz, o farkla da cam tavan alinabiliyormus sanirim, benim tercihim Cupra olurdu.
Bir dergide karsilastirmasi vardi orda da Cupra daha mantikli deniyordu.. Boca'nin jantlar daha standart bir arac gibi duruyor..
On tampondaki siyah kisim begeniliyorsa da 50-100 liralik bi folyoya bakar zaten..
Volvo C30 Polestar
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...rformance.html
405 hp/510 nm tork
Ne yazık ki satışa çıkmayacak![]()
bocanegrayla cupra yan yana çekildiğinde bana göre cazibe olarak bocanegra çokçok daha ağır basıyo geçen maslak atatürk girişinde birtane gördüm vişne rengi gözümü alamadım bida cila çekmişler yanıyodu nazardan ikiye bölcektim arabayı![]()
Seat sevisinde çalışmama ragmen bocanegra/cupra (ibiza) pek begendigimi söylemem sehir için küçük otoban canavarlarını otomatik vites olmasına hiç anlam veremiyorum. 7 ileri Dsg nin o kadar tadı tuzu yok bence ! Opel OPC de kullandım ibiza cupra da opel cok daha iyi sonuclar verdigini sahidim.
sarı bi tanede buralarda dolanıyor ama kit takmıs adam orj bocanegra değil cok güzel bir arac bencede..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu 1.4tsı 180hp motorlarda dsg'yi riske atmadan ne kadar guclendırebılırız, yani chip fıltre egzoz vs sonrası torkdan dolayı sanzuman sorun cıkartırmı?
rocco 160 dsg lerde chıp egzoz vs den sonra tork arttıgı ıcın dsg sorun cıkartıyor dıye okumustum, aynısı ıbıza ıcındemı gecerlı yoksa cupra oldugu ıcın sanzumanı vs. daha mı dayanıklı ?
cok ıyı ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)