bu sezonda bitsinde geçen sezonu yarım bırakdım komple 2 ile 3 ü indirip yazın izlerim..
bu arada evolution diye bir dizi geliyormuş trailerlarını beğendim baya iyi gibi.. bu dizilerde artık hollywood filmi gibi çıtayı çok yükselttiler..
bu sezonda bitsinde geçen sezonu yarım bırakdım komple 2 ile 3 ü indirip yazın izlerim..
bu arada evolution diye bir dizi geliyormuş trailerlarını beğendim baya iyi gibi.. bu dizilerde artık hollywood filmi gibi çıtayı çok yükselttiler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ara vericekler haftaya. 9. bölüm olarak şubatta devam edicekler.
Revolutionda j.j. ve dexterın yönetmenin ortak yapımı güzel bi dizi tavsiye ederim.
Revolution'u son bölümüne kadar izledim. Hala konunun nereye gideceğini anlamadım. Bi türlü açılmadı aksine karıştı dizi. Continuum tavsiye ederim bende. Dün başladım. Güzel dizi. Fringe sevenler bunu da sever.
Arkadaslar ipadden izleyecegimiz bir link var mi? Linki ozelden atar misiniz. İlla laptopu acmak istemiyorum dizi seyretmek icin.
eski heyecanı kalmadı bende pek izliyorum ama sanki yavaş ilerliyorbu sene bitircekler diziyi diyorlardı .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
9. bölüm yayınlandı. her sene 8 er bölümü 2 parti halinde yayınlayacaklar. 3.sezon 2. parti 1. bölüm yayınlandı.
Daha izlemedim ama gece 00 :00 da fx de lambaları kapatıp izleyeceğim![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)