Bartın üniversitesi-orman endüstri mühendisliği(yeni mezun)
odtü makine müh. Odtülü var mı nan tanışak
gazi üniversitesi turizm rehberliği 3. sınıftan tam gaz devam
İstanbul Aydın üni . Görsel İletişim , bu sene geldik bakalım , nasılmış ?
Dgs ile Girne Amerikan Üniversitesine geçtim , Kıbrıslı tech üyeleriyle tanışabilirim
aktas Nickli Üyeden Alıntı İstanbul Aydın üni . Görsel İletişim , bu sene geldik bakalım , nasılmış ? bende bu sene geldim aynı sınıftyız buyuk ihtimalle
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
onursumer Nickli Üyeden Alıntı bende bu sene geldim aynı sınıftyız buyuk ihtimalle Sanırım öyle olucak , vallaha sevindim bu camiyadan birini bulduguma inan
Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Haliç Üniversitesi Türk Müzigi Konservatuarı hayırlı olsun berk
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Dgs ile Girne Amerikan Üniversitesine geçtim , Kıbrıslı tech üyeleriyle tanışabilirim Hayırlı olsun bende 2003-2008 Girne amerikanda okudum inşallah beklediğin eğitimi alırsın
Maltepe Universitesi radyo ve televizyon varmıdır bızden bırılerı
alphan Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun bende 2003-2008 Girne amerikanda okudum inşallah beklediğin eğitimi alırsın Korktum biraz bu mesajdan ama hayırlısı
aktas Nickli Üyeden Alıntı Sanırım öyle olucak , vallaha sevindim bu camiyadan birini bulduguma inan devamsızlık konusunda çok iddalıyım tanıdık olması iyi
onursumer Nickli Üyeden Alıntı devamsızlık konusunda çok iddalıyım tanıdık olması iyi Bol şans hepimize
onur_guler88 Nickli Üyeden Alıntı odtü makine müh. Odtülü var mı nan tanışak burun benim.bu sene 2.5 sınıf olarak devam. araç kısmına baktım da. bölümün önünde arasıra gördüğüm siyah böcekgöz sizin miydi?
Gazi üniversitesi istatistik bölümü
yeditepe üniversitesi - iktisat
Okan - Tuzla Kampüsü 5. sene 2 sınıf
SM PERFORMANCE
7tepe üni. uluslarası ticaret ve işletmecilik
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
kocaeli üni. gölcük myo otomotiv
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları