User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
176 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Klasik Amerikan için Yardım!!!

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence araç ne olursa olsun öncelikli olarak arka çamurluklar özellikle çürük olmamalı.pas olabilir ama saç işlemi görecek çürük olmamalı öncelikli olarak buna dikkat edin. ndn diceksiniz; işçilik için arka çamurluk çürüğü çok ağır masraf demektir. artı işlemlerinize cam-kilit-menteşe kısmınıda eklemeniz gerekli. eski model aracın kapısı tık diye kapanmalı. buzdolabı gibi. camlar fitiller okka gibi olmalı. diceksiniz ne gerek var. var işte ufak detay ama göze güzel gelen küçük şeyler.artı saç pres işide var. ihtiyacınız olacak en fazla işçilik tecrübe ustalık gerektiren el emeği. bence 16bin tl kaporta boya döşeme için biraz yüzeysel bi para çekilmiş. kaporta masrafı 4-5bin tl yi geçmemeli bence. boya fantezide olabilir. malzeme kalitesine göre 5bintl lere kadar çıkar. belki dahada arttırabilirsiniz. he derseniz arabayı askıya alıp herşeyi söküp yapıcam derseniz herşey değişir... çok planlı olmak lazım. ben bu evrelerden geçtiğim için söyleyebiliyorum bunları. bi kere her parçayı hazır etmeden sakın bir işe girişmeyin araçla. sorcağınız ne varsada yardımcı olabilirim. belki ilerde benmde böyle bi fantezik bi projem olabilir. ama kesinlikle böyle bişey yaparsam özel bi araç bulurum. o emeğe bi emek daha katar çünkü. o olsun bu olsun demeyin bence. özel bi araç bulun.
    16.000 tl gerçekten büyük para ama işin içine amerikan girince atıyorum maksimum 3000 tlye komple arabayı boyayan biri amerikan olunca fiyat 2ye katlanıyor.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CcRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16.000 tl gerçekten büyük para ama işin içine amerikan girince atıyorum maksimum 3000 tlye komple arabayı boyayan biri amerikan olunca fiyat 2ye katlanıyor.
    neye göre olduğu önemli. yani ne malzeme kullandı 6bin atıyorum.. amerikan diye 2 misli olması saçma. şimdi bazı ustalar var zımparası beş para etmez ama iyi boyar. bi para ister. bazı ustalar var zımparayla harikalar yaratır, boyası muazzamdır farklı para ister. ben maslak sanayiden konuşuyorum, amerikancıya normal arabada boyattık. öyle saçma rakamlarda değil. ama işin çakallığınada kaçanlar var... varda var açıkçası.
    16bin fazla da diye bi fikrim yok . parça toplamak işçilikler falanlar filanlar. neler çıkıyo neler. ben topladığım vidaları hesaplasam bi ton para çıkar ama işte yapmadan anlamıyo insanoğlu.
    Sakin güç...

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylediklerinizde çok haklısınız. Kesinlikle araç için gerekli tüm parçaları vs. almak lazım. Tabi arbaa söküldükçe ihtiyaç listesi oluşucak. Birazdan gideceğim Trans-** in kaportası şase dahil kumlanmış durumda , çürükleri vs. yapılmış bir halde boyaya hazır hale gelmeyi bekliyor. Yanlız canımı sıkan şöyle bir durum var , araç 1974 model SD 455 şase kodlu bir araç yani Big Block çıkışlı fabrikadan ama araçta 350 hafif kurcalanmış bir motor var bunun yanında aracın ön ve arka tarafı 1970 model olarak toplanmış. Ayrıca aracın bütün cam fitil takımlarını , kromlu fitillere kadar getirtmiş , far çanaklarından tutunda , yeni ön göğüs orta konsola akdar getirtmiş aracın , kaput menteşeleri yayları dahi 0 ambalajında , kaputtaki kartal stickerına , 1970 Firebird yazılı plakalığına kadar getirtmiş hepsini veriyor arabayla birlikte. Açıkçası aracın genel parçaları alınmış durumda ve araca gerekli olan bütün parçaların listesi çıkarılmış. Bir dosyası var aracın neler gerekli vs. die. Şimdi birde bunların üzerine bana söylediği fiyatta gerçekten çok çok ilgimi çekti ama işte 1974 ten 1970 e çevirilmiş bir araç almak ne kadar mantıklı olur bilemem. Amerikancılar arasında böyle bir aracın değeri ne olur ?

Araç bundan...

Buna çevirilmiş...

- The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çevrilmişse alma derim çünkü senin başlığında orjinal toplucam dedin. bu araba sadece senin için zevk ve prestij yapar. bizim otoparkta 56 model mi ne bi tane impala yatıyor ama araba orjinalede üstü açık değil direksizmiş ama şuanda üstü açılır tenteli geçen arabaya bakmaya geldiler. ah orjinal olsayıdada 60bin dolar verseydik. üstü açık orjinal olsa idi 80bin dolar dediler.
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl 74 camarolar balta buruna çeviriliyorsa örnek olarak küçük sırlardaki adamın camarosu trans ** da aynı şekilde daha degerli bir kasanın önünü arkasını koyuyorlar yurt dışındada çok yapılan bişey çok orjinalci degilseniz orjinalinden daha güzel olacaktır kanaatimce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl 74 camarolar balta buruna çeviriliyorsa örnek olarak küçük sırlardaki adamın camarosu trans ** da aynı şekilde daha degerli bir kasanın önünü arkasını koyuyorlar yurt dışındada çok yapılan bişey çok orjinalci degilseniz orjinalinden daha güzel olacaktır kanaatimce.
    ona bakarsan sahibindende 11 milyara mustang var neyin nesidir motoru nedri bilmiyorum ama günülçelen dizindenki on numara oysa kasa aynı şuanda onu düşünüyordum denk geldi. ozaman bizim garajdaki arabayı almak mantıklı
    GOT DİESEL&TORK

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de hoşuna gittiyse al yani bu yurt dışındaki ülkelerde doğan görünümlü şahin gibi bişey 70 in önü daha güzel olduğu için yapıyorlar böle bişey eğer düzgün toplanmışsa al derim ben sonuçta sen başka bi arabanın farını stobunu takmıyosun arabaya ben al derim
    üstü açık 56 ya gelince de kesme işi tam bi kasap işidir 74 trans ** ı 70 çevirmekle aynı deil karıştırmayalım
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ona bakarsan sahibindende 11 milyara mustang var neyin nesidir motoru nedri bilmiyorum ama günülçelen dizindenki on numara oysa kasa aynı şuanda onu düşünüyordum denk geldi. ozaman bizim garajdaki arabayı almak mantıklı
    söyledigin mustang turuncu siyah kaputlu grande mustang mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söyledigin mustang turuncu siyah kaputlu grande mustang mı
    evet o mustang dün dizideki mustanga baktım aynı kasa ama dizideki daha güzel tabii
    GOT DİESEL&TORK

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinizde çok haklısınız. Kesinlikle araç için gerekli tüm parçaları vs. almak lazım. Tabi arbaa söküldükçe ihtiyaç listesi oluşucak. Birazdan gideceğim Trans-** in kaportası şase dahil kumlanmış durumda , çürükleri vs. yapılmış bir halde boyaya hazır hale gelmeyi bekliyor. Yanlız canımı sıkan şöyle bir durum var , araç 1974 model SD 455 şase kodlu bir araç yani Big Block çıkışlı fabrikadan ama araçta 350 hafif kurcalanmış bir motor var bunun yanında aracın ön ve arka tarafı 1970 model olarak toplanmış. Ayrıca aracın bütün cam fitil takımlarını , kromlu fitillere kadar getirtmiş , far çanaklarından tutunda , yeni ön göğüs orta konsola akdar getirtmiş aracın , kaput menteşeleri yayları dahi 0 ambalajında , kaputtaki kartal stickerına , 1970 Firebird yazılı plakalığına kadar getirtmiş hepsini veriyor arabayla birlikte. Açıkçası aracın genel parçaları alınmış durumda ve araca gerekli olan bütün parçaların listesi çıkarılmış. Bir dosyası var aracın neler gerekli vs. die. Şimdi birde bunların üzerine bana söylediği fiyatta gerçekten çok çok ilgimi çekti ama işte 1974 ten 1970 e çevirilmiş bir araç almak ne kadar mantıklı olur bilemem. Amerikancılar arasında böyle bir aracın değeri ne olur ?

Araç bundan...
    .......
    Kırmızı mı bakacağın araba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı mı bakacağın araba ?
    Acara bugun baktım , daha çevirilmemiş ön tarafı falan duruyor arkayada müdehale edilmemiş. Yani araç şu anda 74 durumda. Fakat dağınık olması beni biraz endişelendirdi. Ama kaporta mükemmel durumda arabanın boyanın altından cıkan sac çürüksüz ve mükemmel düzgünlükte. Ama işte aracın parçalarını toparlayıp öyle karar vermem lazım pazartesi ustaları alıp gidicem aracın başına. Koray abi aracın motorunun ve şanzımanın iyi oldupunu söylüyor ama denemeden bilmeden almak biraz kumar gibi olacak. bu arada araç kırmızıymış evet.
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet o mustang dün dizideki mustanga baktım aynı kasa ama dizideki daha güzel tabii
    dizideki convertible mustangdan behsediyorsan çok orjinal bir araba ama turuncu mustang alımaz durumu içler acısıydı 2 3ay gibi kısa bi sürede o hale geldi motoru yoktu sanıyrm 282 v8 i sonradan koydular ruhsata işlendigini bile zannetmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla bu gisile Adana Ankara Izmir dolasicam araba bulmak icin
    - The Ultimate Sleeper -

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha değerli bir kasaya çevirmiş araba alınır hatta yeterli bütçe varsada çokta güzel yaıpılır neden yapılmasın, herşey zev renk meselesi. oradaki 16 binlik verilen fiyat ise benim anladığım kaporta boya ve döşeme dahil fiyattı yanlış görmedysem. Bence güzel fiyat çünkü sadece saca kadar inilip kumlanıp sonrdan boya atmaya okadar para istiyolar.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün 6. sanayiye hurdacı bülentin dükkanına gittim camaroyu toplamaya başlamş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizideki convertible mustangdan behsediyorsan çok orjinal bir araba ama turuncu mustang alımaz durumu içler acısıydı 2 3ay gibi kısa bi sürede o hale geldi motoru yoktu sanıyrm 282 v8 i sonradan koydular ruhsata işlendigini bile zannetmiyorum.
    11 milyarlık arabadan mı bahsettin yoksa dizideki mi?

eğer 11 milyarlık ise yaramaz diyorsun alınmaz
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde su araci buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-foto/?photo=6 sahibine msj attim aramasini bekliyorum umarim haft ici ara gormeye gidicem arabayi fotograflardan duzgun gozukuyor tabi biraz oynanmis olmasi can sikiyor acikcasi restoration gecirmis gibi fakat resimlerdende cook belli olmuyor yada 2 sene oceki resimleri koyuyorlar. Bu aracta aklima takilan devour gostergesinin yerinde benzin gostergesinin olmasi , onu komple devir gostergeli takimla degistirmemiz mumkun olurmu?
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün 6. sanayiye hurdacı bülentin dükkanına gittim camaroyu toplamaya başlamş.
    Hurdaci bulent baska araclar hakkinda birsey soyledimi? Internet araciligi lie arac bulmak bihayli zor cunku ancak bu sekilde arcades vasitasi ile ulasiliyor araclar...
    - The Ultimate Sleeper -

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracım ufak tefek parça eksikleri var göstü,m kadarıyla, tampon içi lastileri yok gösterge tablosu yerine oturmamış içi biraz kırık dökük gibi ama kaportası motoru düzgün duruyor. jantlarıda güzel. kaputa falan ayar gereiyor gibi

eğer orjinal gösterge tablosu alıcasanız sadece o göstergeyi değiştirmenizle olmaz komple almanız lazım çünkü bunun arkasındaki iletken film printinin yolları ile devirsaatli olanın yolları çok farklı. komple gosterge seti almanızda fayda var.

www.summitracing.com dan 74 camaro ya göze conavs classic gösterge paneli ve auto meter gösterge seti satılıyor. komple 500 dolar dı yanlış hatırlamıyorsam.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)