hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı çok temiz şöle biblo gibi ep3 olsa satılık seni kadir abiye rakip yapabiliriz Alican Renocu conem almaz tayyar
bende pert fotolarıda var paylaşılabilir
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Alican Renocu conem almaz tayyar zaten bende öle düşünmdüm abi,bende hondacıyım hondada çalışıyom ya ben biblo gibi ep3 bulursam alicanıda speedy gonzales gibi bi rs sahibi yapabilirim manasında sölemiştim
seni unutmuycaz ALİDAN
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Alican Renocu conem almaz tayyar hehe =) kısmet abi bakınıyorum şuan hiç belli olmaz tabi rsçilik var kanımızda seni bile yaptık baksana
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı CZT al bencede belki cupraya saplar o zaman diyeceğim saplar sanırım yok kanka czt cuprayı geçemez eminim ondan yine başlamayalım ahaha bu sefer 1 ay yersin banı
Saxo sarmadı galiba alicanım
Ben Rs'ide typeR ıda seviyorum maddiyata bağlı olarak birinden birini alıyorum
sarı rs var düşünürseniz
Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı sarı rs var düşünürseniz saolasın biliorm o aracı düşnmüorm
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı Saxo sarmadı galiba alicanım hız yönünden bakmıorm ki abi rs'ten hızlı saxo tabiki ama içimdeki rs aşkı ahaha =) kısmet walla ne desem boş
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı bende pert fotolarıda var paylaşılabilir görkem şu uj plakalı rs'i sorgulayabilirmisin benim için neyi var yok bilelim
alican benim eski RSi al pişman olmazsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları