video güzel olmuş geçen suzuka da tolgayla gazladık mükemmeldi kaydetmedik ona yanarım o kadar zamandır oynuyorum hiç bu kadar zevkli olmamıştı
Printable View
video güzel olmuş geçen suzuka da tolgayla gazladık mükemmeldi kaydetmedik ona yanarım o kadar zamandır oynuyorum hiç bu kadar zevkli olmamıştı
bide onur video cekecem diyince kendimi mi kastım naptım
video oncesinde çok güzel yanlıyodum video çekilince sağa sola duvara çime çıktım paso :D
pistin ilk geçtiğimiz yerleri daha musaitti yanlamaya :D
bundan sonra kayıt yapalım ya daha eğlenceli :D
Ya beyler ufak bir sıkıntım var..
Logitech g27 direksiyon var bende canımı sıkan bazı şeyler varda acaba sorun benim direksiyonda mı yoksa hepsinde mi öyle öğrenmeye calısıyorum :)
Direksiyon ayarları ve sürüş ayarlarında herşey kapalı olmasına rağmen direksiyon yinede kendi kendine kontra veriyor. Yani mesela düz yolda kır direksiyonu bırak kendisi arabayı toplamaya calısıyor.Direksiyonu bir sağa bir sola çeviriyor sürekli direksiyonu.. Bu yüzdende direksiyonla drift yapmak imkansız oluyor. Çünkü arabaya yanı verdiğim gibi deli gibi toplamaya uğraşıyor.. Yani işin özü direksiyon kendi kendine tepki veriyor..
Biraz kafa açtım kusura bakmayın ama canımı sıktı bu artık iyice :)
Onur ile oynarken konustuk dün onda g25 var.. Ondada var sanırım böyle bir şey yada ben yanlış anladım bilmiyorum ama özellikle g27 sahibi arkadaşlar varsa baya merak ediyorum..
Sorun tam olarak ahanda bu.. 1:23'ten sonraki olay dediğim şey
YouTube - Logitech G27 unrealistic force feedback
1472 6118 4216 8217 6264
herkesı beklerız...
10 dakikaya geliyorum..
Bende geliyom,
Arkada kalanın oyundan çıkmayacağı bir yarış olsun:icon_tup:
ldksajflskdjfl
hade evo x ile dalıyorum sc li typer ları görelim ...alayına gooooooo :)
bi ara maksut vardı ne gider yapardı tey teey
oda acık hatta kapışıyoruz....
Normal force feedback ten farklı bir şey göremedim ama ?
Yabancı forumlardada force feedback demisler boyle videolar icin ama hocam kendi istegim dısında direksiyonun saga ve sola cevrilmesi nedir ya :) Hani biraz cevirse diycem force feedback ama bildigin yolda tutmak icin tam turlar attırıyo direksiyona :D Ama sanırım herkesin boyle kime sorsam aynı sey..