corvette c6 zr1 alıp gt auto mu ne orda race car yaptım öyle 2 bölüm geçtim ama diğer arabalar daha hızlı parmaklarım koptu dahada zorlamam ellerim titriyo resmen :D
Printable View
Ne demek hakkaten çok iyiydi bu gece yarın aksam görüşmek üzere :)
Yeni konsol oyunlarinin yama(patch)lanabildigini unutan arkadaslara gelsin. Yeni yama ile (1.03 olmasi lazim) multiplayer icin mekanik hasar eklenmis. Oynama firsatim olmadi ama youtube dan gordugum kadariyla rot balans bozuluyor, genel tutus ekleniyor.
Adamlar su anda oyuncularin tepkilerine gore degisikleri adim adim yapiyorlar. :icon_tup:
hasar uygulaması çok hassas çalışıyor.. gece yarışıyorum son turda geldi arkamdan vurdu biri sol arka amortisör patladı 3. oldum.. duvara çarpsan yada ufak bir temasta bile patlıyor.. gerçi oda sahibi isterse kapatabiliyor ama bu şekilde istediğn kişiyi yarış dışı bırakmak mümkün..
280 bine ferrari 458 italia aldım. 150-200 binede tüm mod. paketlerini full bir şekilde yükledim. aşırı besleme yapmaya izin vermiyor bir tek onu yapmadım.
araba iyi gidiyo falanda 700hp - 600nm tork - 1200kğ falan.
onun yerine keşke nsx-r alıp, onu yükleseydim diyorum ...
race car lazım race car lazım :) dayanamayıp hemen modifiyeye harcıyorum paraları yoksa gidip alcam bitane race car. boşa yaptığım modifiye paralarıyla cidden 2 tane race car alırdım rahat rahat...
bu corvette alıp race car kit yapma planı verimlimi arkadaslar ne derece kovalıyo araba değermi yapmaya?
bende aynı durumu sorguluyorum şu an :S
gereken hafifliği sağlayamıyorsun standart araca girişince race car ların aerodinamik özellikleri çok sağlam...
nıssan loctite zexel gt-r 00 düştü bitane 2. ele 460bg/686nm iş yaparmı acaba race car
1100 kg 739.000 kredi bu
Yeni update gelmiş; 1.03.
http://www.gtplanet.net/gran-turismo...now-available/
Updatelerde yeni premium arabalarda eklerler inşallah.