evoya yarış kiti takıcam işe yarıyomu değermi 115.000cr belli bir artısı varmı yani ?
Printable View
evoya yarış kiti takıcam işe yarıyomu değermi 115.000cr belli bir artısı varmı yani ?
Tabiki var arabanın tüm karakteri değişiyor :) yol tutuş,fren,güç vs..
Oynayan var mı?
oynayandan çok oda açsak gelicek olan var mı ? :D
silivriye gidiyorum şimdi yoksa girerdim valla :)
ya bu b spec de eleman kendi yarışıyo biz komut mu veriyorz sadece .. izliyoruz öyle hep ?
ya bide ben daha 11 level falanım acemi de amatörde falan yarışıyorum ilk 2 kategori yani .. normalde forza oynuodum xbox ı satınca buna bakiyim dedim ama mesela acemi de klasik japon yarışı falan var bilmem kaç model japon klasik bul diyor 63 model olsun cart curt .. ee bu meret garajda yok .. sadece buda değil buna benzer başka yarışlar da .. bunları yapmadan diğerlerin geçemiyorum level artmıyor .. para gelmiyor ne halt etcez.. yüksek leveller biraz ip ucu pls :D
bende şimdi onlara kastırıyorum .. amg yarış akademisi top gear nascar falan .. yarışlara giremiyorum belki burdan bişeyler düşer :D
oyunun belirlediği stratejiye uymazsan zorlanırsın örneğin ilk olarak lisanları hallet ordan sana uygun arabalar vericektir sonra para kazandım gidiyim şu arabayı alıp bi yükleyim dersen zorlanırsın yarışlara giremezsin felan...biraz yükselt level'ını sonra tadına bak oyunun :D
Akşam varmı ilerleyen saatlerde rolling yapıcak olan pistte olur alıştım artık :D
bu gece yaparmıyız birşeyler :) geç saatlerde :)
arkadaşlar org. olursa lütfen haber werin DBS le M3 kalkmadı bari biz kalkalım http://i55.tinypic.com/1ruhiw.jpg
m3 m5 m6 m8 , spoon ek type-r ım alayına gider
Haaa bu arada arabam full sökülü camlar bile yok egzozcu 3dk. arabayı sökmek 5dk. motor komple revizyon 2dk. yağ değişimi 2dk.10sn.http://i51.tinypic.com/w7biaa.jpg
psn de sorun yasayan var mi? Dun gece b heves actim ama psn ye baglanmadi surekli error verdi online dan mahrum kaldim,ps de baglantida vardi ozellikle sayfa flan actim emin olmak icin
Ben carşambadan beri kasıyorum tık yok demekki hala düzelmedi