ya pazar gunu aldim aleti gayet guzel gryodu dun giremeyince tutustum sadece sorun bendemi diye=)
Printable View
ya pazar gunu aldim aleti gayet guzel gryodu dun giremeyince tutustum sadece sorun bendemi diye=)
Tum turkiyede psn ler bakimdaymis birileri hacklemis sanirim hatayi duzeltmeye calisiyorlarmis, ps3 un resmi sitesinde aciklama yapildi, nezaman duzelecegi belli degilmis. Duyum sadece bi arkadasim sooledi
Hoppala akşama oynayamıcakmıyız ayıptır :D
alla alla valla 2-3 gündür giremiyorum akşamda oynayasım vardı artık kendi kendime antreman yaparım girmezse :)
burdaki yorumları okuyunca rahatladım bende benim cihazda sorun var zannediyorum,dünden beri giremiyorum bende :)
bu akşamda giremezsem sıkı bi antreman yaparım :D birazda para kazanıyım yarış kasıp yeni araçlar hazırlamak lazım para bitti :)
Typer varsa bende varım :D
4 gündür Ankaradaydım..kısmetse aksama girerim...
hafifletilmiş typerimle m3 u le denemek istiyorum ahahah :D cam car kim olcak :D
gerçi bu akşam gene silivriye gitme ihtimalim var girebilirmiyim bilmiyorum
ayrıca hafifletilmiş atmosferik sikibinim ile de herturlu roll drag time trial :D
iş yoğunluğundan oynayamıyorm çok birikti hahah :D
Atmo sikibinle bende denemek isterim :D Atmo vs atmo
Gece delicem seni panpa ahaha :D
Bu arada normal move kamerasını bağladığımda oyun içinde ses gelio ama bluetooth kulaklık bağladımda ayarlarda ses gelio ama oyun içinde ses gelmio..Varmı yardımcı olabilicek ?
typer var dediler geldik :D
varmı oda ?
Daha erken bence abi anca 12den sonra açılır..