Tsukuba da 10-20-30 tur farketmez arkadaşlar akşam psn açılırsa sıkalım hepberabercene![]()
PSN:dohcvtec99
DH den bi kontrol et istersen orda bekleyenlerin mailini aldığı nasıl aldığı falan yazıyodu
Online oynarken kasma ya da atlama falan yaşıyormusunuz yarışta? Sırf bu GT5 muhabbeti için PS3 alıcam![]()
Kasma atlama yaşanabilir tabi ama bunu yaşamamak için püf noktaları war örneğin:
modeminden GT5in belirlediği portları açıcaksın.
internetin minimum 2mbit olacak.
ortak kullanılan internetse 4mbit we üstü olacak ayrıca p2p gibi paylaşımlar oyun esnasında yapmayacaksın falan felan
Gmaıl hesabımla yenı b account aldım psnden onla gayet gırılıyor,olay hotmailde bıtıyor ama sımdı 0 dan baslamakta ısıme gelmıyor beklıcez anlasılan o lanet maılı
Arkadaşlar sony psn deki bu aksaklıktan dolayı özür dilemek amaçlı yanlış hatırlamıyosam psn den 3 tane oyun hediye edicek ama 20nisan sonrası alınan üyelikler hariç olacak o yüzden eski accountu kurtarmaya çalışın
NSX diyorum baskada birsey demiyorum EP3 benimde favorim ama NSX gırtlak yaptıgında EP3 turbola en yaparsan yap içinden gecer NSX)
sonra doner üstünden geçerMail bi gelsin bi sorunsuz girelim psn e senin ep3 ile denemek isterim
Asiomos ayarla nsx i psn hal olsun nsx e de giderYa millet ne kadar dolmuş arkadaş herkes birbirine gider yapıyo sony e mail atıcam bırakın bizi yürüyelim artık die
Hatta anket açın en hızlı GT5 in en hızlı typerı die![]()
450'ye kadar bütün arabalarınıza N/A NSX'imle gide-RR![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)