onursumer Nickli Üyeden Alıntı k20 gene 400hp 950kg deneyek guzel olur
K20 var deneriz
387 Hp Clio var
akşama bende gelicem denemelere oda numarasını yazarsınız buraya
TeamPASAOGLU
tamamdır oda numarası burda paylasılcak.
o zaman biraz araçlara bakım yapalım akşam için
K20Z4 FN2 TYPE'R R - 15655
Bende akşam odada olucam ama izlemeye gelicem sadece
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Bende akşam odada olucam ama izlemeye gelicem sadece s4 u al gel guzel gıdıyo o
nsx kaç model almalıyım ?
Livestrong
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı nsx kaç model almalıyım ? imkan varsa sıfır al bence abi
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı nsx kaç model almalıyım ? sıfır alırsan jant falan takarsın 2. el alıpta yüklemek lazım alsında kesin fark olur yüksek modeller düşüyor 2. el de bitane s2k aldım yeni race versiyon farklı bi araç pembe renk nasıl gittiğini merak edeiyorum deneyelim akşam
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Bende akşam odada olucam ama izlemeye gelicem sadece Sebep ?
Tnrylsl Nickli Üyeden Alıntı imkan varsa sıfır al bence abi onursumer Nickli Üyeden Alıntı sıfır alırsan jant falan takarsın 2. el alıpta yüklemek lazım alsında kesin fark olur yüksek modeller düşüyor 2. el de bitane s2k aldım yeni race versiyon farklı bi araç pembe renk nasıl gittiğini merak edeiyorum deneyelim akşam imkan varda şuanda 99 model bitane 2.elde var , bu model farkı hp'de fark ediyormu mesela 01 ep3 ,04'ünden 6 hp düşükmüş sanırım onun gibi şeyler varmı nsx'de
Geçen 2.elde bi tane NSX gördüm orjinal 292 hp'ydi
WeLeT™ Nickli Üyeden Alıntı Geçen 2.elde bi tane NSX gördüm orjinal 292 hp'ydi sanırım şuanda bende olanda öyle 280 de yağ falan değişince hp geliyor
valla aksama bi aksılık olmazsa gelirim
35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı sanırım şuanda bende olanda öyle 280 de yağ falan değişince hp geliyor Abi hiç yağ değiştirme direk motoru yenile sonra çık 2-3 tur dön sonrada yağını değiştir öyle daha verimli olur
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı imkan varda şuanda 99 model bitane 2.elde var , bu model farkı hp'de fark ediyormu mesela 01 ep3 ,04'ünden 6 hp düşükmüş sanırım onun gibi şeyler varmı nsx'de fark illaki vardır çünkü hiç daha nsx üzerinde yoğunlaşmadım bitane race olarak var elimde ama normal cadde versiyonu sadece premium var
WeLeT™ Nickli Üyeden Alıntı Abi hiç yağ değiştirme direk motoru yenile sonra çık 2-3 tur dön sonrada yağını değiştir öyle daha verimli olur ozaman ben o nsx i aliyim dediğiniz gibi yapiyim onursumer Nickli Üyeden Alıntı fark illaki vardır çünkü hiç daha nsx üzerinde yoğunlaşmadım bitane race olarak var elimde ama normal cadde versiyonu sadece premium var banada öyle geliyor ben bi deniyim bu "99 modeli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları