Heheheh ilkaya çile çektirdim hahahah ring deki o virajı kimse unutmaz heralde Kusura bakma kanka
Yarış varmı otto985 typerini çok fena geçtim ilkay dayken hatırlarıtırım
307xsi Nickli Üyeden Alıntı Yarış varmı otto985 typerini çok fena geçtim ilkay dayken hatırlarıtırım Canın sağ olsun o biraz daha alışsın kafa burun gidersiniz yine Bende seni DC5 ile geçtim
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Canın sağ olsun o biraz daha alışsın kafa burun gidersiniz yine Bende seni DC5 ile geçtim Aaa nerde hatırlamıyorum tekrarlamalıyız
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Canın sağ olsun o biraz daha alışsın kafa burun gidersiniz yine Bende seni DC5 ile geçtim Kanka roll anlamıyom ben fazla Ben pist adamıyım
iLkay Nickli Üyeden Alıntı Kanka roll anlamıyom ben fazla Ben pist adamıyım Ringde güzel döndük
yarınkı sınav gecsın her aksam rıng spec
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
varmı bişeyler ?
Livestrong
Oda filan varmı ?
Varmı bi haraket?
İlkay oda açda gelelim knka
varmı bişey suan .. saat geç ama yarın pazar belki takılan vardır ?
yokmu gazlayan yarın pazar ya
valla baktım taklılan edilen yok dayanıkılık yarışına soktum şöförü
varsa gelen 3-5 kişi yapalım bi ring dönelim duralım sabaha kadar
bu gran-turismo.com da online olabilen varmı ? tadilat altında falan diyor bende şuan ?
arfy Nickli Üyeden Alıntı bu gran-turismo.com da online olabilen varmı ? tadilat altında falan diyor bende şuan ? Aynen abi bende şimdi denedim online olamıyorum :S
hayır ne güzel onlinedım *** vardı log out yaptım durup dururken
arfy Nickli Üyeden Alıntı hayır ne güzel onlinedım *** vardı log out yaptım durup dururken Hehehehehe Abi girersen arada benim sürücülerede el at ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları