Bol atarlı-giderli nsx war:D
bide bütün s2000 lere saplamaya hazır halde garajda saplanmayı bekleyen RX7 war:hihih:
Printable View
Bol atarlı-giderli nsx war:D
bide bütün s2000 lere saplamaya hazır halde garajda saplanmayı bekleyen RX7 war:hihih:
Var mi bu aksam gelen.
server açıldımı dun bağlanmıyordu en son eğer açıldıysa gece geç saatlerde gelebilirim :)
Nerede bu atarlilar giderliler. Yok mu ring yapacak sıkıldık single playerdan :)
kış gelsin bi ozaman gorun :D
Onur girecekmisin sen.
Roll yaparsınız gelebiliri belki geç saatte :)
Ok yarin da antreman var zati. Kulaklik alali 1 hafta okdu daha deneyemedim yahu :)
rıng actım turluyorum gelmek ısteyen
1472 4711 0510 9359 6824
Deli gibi rodaj kasıyorum bir çok aracım artık daha iyi yani giderim var :D
okadar çok araba yapmışım ki sadece yağlarını değişsem 1 saat ya sınır oldum :D
Benim araçlarım az ince ince yapıyorum hepsini tek yapıcam :D 1 serisi Tii lere gider yapıyorum diğer hafta sonuna anca evde olurum :)
İtina ile araç denenir :D
rsx imi bayağı geliştirdim
ring de 7 dk nın altına duşucek kadar :D
tek sıkıntı sadece direksiyondan vitesle oynayınca iyi zaman çıkıyor keyif yapıym manuel oynayım diyince zaman kaybediyorum hep :D
heyyyyyyy sesımı duyan var mı?
Gran Turismo yine oyun dünyasında bir ilki gerçekleştirecek, GT5 oyuncuları F1 pilotu David Coulthard' a karşı aynı anda yarışacak
Yarış Programı: 5 Eylül Pazartesi Türkiye saati ile 17:00, Yarış Start 17:20
Yarış Pisti: Nürburgring, Monza veya TopGear pistlerinden biri
araç: SLS AMG
Yarış şu şekilde olacak; David Coulthard SLS AMG aracıyla yukardaki pistlerden birinde yarışa başladığı anda GT5 oyuncuları da aynı araç ve pistte yarışa başlayacak ve en iyi zamanı yapmaya çalışacak, pistin hangisi olacağı gizli tutuluyor yarıştan önce açıklanacak, bu heyecanlı yarışa katılma fırsatını kaçırmayın.
forumdonanımda gördüm paylaşıyım dedim.ayrıca şu linkte yarış canlı olarak izlenebilcekmiş.
Mercedes-Benz UK - More about Mercedes-Benz - Mercedes Live Race