1472 6118 3658 4755 3728
Printable View
1472 6118 3658 4755 3728
Sunucu dustu?
yeni oda numarasini bekliyorum
varmı oda ?
Gelen yok bana. Oda kur istiyorsan numarasini yaz buraya girelim
1472 6118 4130 9224 2581
bekliyorum
Oda aciyorum tekrar...Samet odayi sana birakayim benim kulaklikta problem var sen yonetirsin odayi
1472 6399 8494 1421 8116
Hangi odaya gidiyoruz... Olmazsa ben kapatayim
Erk nin odadaymben
Bende oraya geliyorum
arkadaşlar uzun süre oyunu oynadım fakat gran turismo formula aracı piyasada yok nerden çıkıcak bu araç ? endure yarışlarını bekliyorum offline oynuyorum şuan ayrıca 66 yaş model altımı ne bi yarış var yarışarabası yok öyle tıkandı oyun yardımcı olabilcek kişi varmıdır?
bu arada gamepad ile çok güzel drift yapabiliyorum fakat iş direksiyona geldiğinde araç çok saçmalıyor direksiyonum driving force gt bunun bi ayarı varmı?
b specteki yarışçımda mal mal araba kullanıo 18 lv de 19 lv yarışları geldi bizimki halen 18 lvlde bunun lv atlatmanın hızlı bi yolu varmı yada kısa yarış yaparakmı atlatıcaz en kısa kestirme yolu nedir :D şu endureler açılsın direksiyonla yardırmak istiyorum biran önce pite mite girelim zaten ekimde forza 4 çıkıcak gayri gt 5 i rafa kaldırıcam hiç bi arabanın içten görüntü yok jant mant takamıon swap yok ohooo bunedir arkadaş yaa
lewel için uzaktan yarış war onu oyna ozaman yarışçın daha iyi olur.ewet ya gt5 in çok saçmalıkları war sesler başarılı değil heralde gt6da yapıcaklar :)
online oynadığında başka birinin odasına girerken fincan war onun altında.
Odadan koptum. Giremiyorum smdide. Uyusmazlik var diyor.