online oynamıyorum malesef kırık alet offline oynuyorum artık forzayı beklicez napalım
Printable View
online oynamıyorum malesef kırık alet offline oynuyorum artık forzayı beklicez napalım
hımmm ozmn B specte dewam :)
Aksam guzel eglendik...bu aksamda yapariz biseyler..kulakligin sarji bitti yoksa daha devam ederdim..bu arada her turlu hediye arac kabul edilir..
Silentpr@ arkadaslarindan odunc arac alabilirsin.ama onun icin online olman gerekiyor...diger turlu istedgi araclari bulmak ayri dert parayla almak ayri dert..
Samet sende bi tane kulaklik al artik..bak 6 taksite veriyorlarmis :)
sınav yüzünden gelemedim akşam bu akşamda giremem pazartesi itibari ile skıntı yok :D
arkadaslar mikrofon ve kulaklik icin tavsiye ederim;
VATAN COMPUTER - JABRA - Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık - Bluetooth Ürünleri
ps3 için zaten fazla para vermeyin en ucuzunu alın kullanın mis :)
ben 2007 senesinde aldığım jabra yı kullanıyorum yetiyor fazlasıyla
Akşama zaman uygun olursa başta Livestrong olmak üzere tüm ep3 sahiplerine giderimi yapar giderim .
Samet dun aksam seni bekledi ama gelmedin Berkay...ben saat 23:00 gibi gelirim
yarın sabah sınav var bu akşam sanmıyorum oyuna giriym :D
ama pazar akşam isteyenle denerim :D
gündüz , DC5 le uğraştım bayağı ayarlarıyla ve antremanlarla . 7:17 ye kadar indim ring de . akşam iddaalı arkadaşları bekliyorum :) ..
arkadas bırı ban g25 ıle nasıl drıft yapılır anlatsın...bu ne la? joypad ıle daha ıyıydık....:D
aha böle :D
Anmelden | Facebook
ben saat 23den sonra geliyorum...4-5 kişi oluruz yine.....oda açan yazsın buraya..kulaklıga full şarja taktım..
Bende burdayım :D Yarım kaldırdım bekliyorum :D