lisanslardaki tüm arabalar sağdan direksyonmu yani :S
edit: oyun içindeki müzik ayarları nereden yapılıyor ?
bende bugun başladım , yetişmemiz 1 ayı bulabilir![]()
bende başladım ama yazlıkta olduğum için kotalı vindan dolayı online oynayamadım daha şimdilik yarışları tamamlıyorum ama şu gtnin en sevmediğim özelliği zırt pırt araba vermesi bırakmıyo alın teriyle kazanalımbu arada ben bazı arabaları satıyorum işime yaramayan mantıklıdır inşallah bu yaptığım yoksa o arabalar sonra lazım olucakmı?
Ben bu gece 23 gibi geliyorum sabaha kadar musaitim![]()
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
internete bağlamayı başardıysam 260-270 hp lik si ımla yarışmaya hazırım![]()
beyler oyunu kapadım başka oyun oynadım , sonra karşıma bu yazı cıktı :S
http://img685.imageshack.us/img685/615/fotoraf0905.jpg
gt ye tekrar girerken demo kısmı geliyo x e basıp geçiyorum sonra bu yazı geliyo , ok diyorum oyuna girmiyo ?
bende anlamadım vallahi :S ok a tıklıyorum demosu geliyo , sonra x leyip geçiyorum sanki ps3 tv ye baglı degilmiş gibi tv de geçersiz format yazısı cıkıyor :S
makinanın hafızasına oyun atılmış , pes2011 i açıp oynadım hafızadan , ondan sonra gt ye giremiyorum :S
sanırım hddde kayıtlı olan oyun datalarını okuyamıyor eğer çok fazla bir oyun geçmişi yoksa mevcut datayı silip oyuna yeniden başlamak en mantıklısı gibi![]()
kayıtları sildim oyunu açtım ve açıldı ama tüm save gittineden böyle bir sorun olmuş olabilir ki ? hafızaya kayıtlı pes2011 i açıp oynadım kapattım . sonra gt5 e cd yi takıp girmeyi denedim böle bi sorun oldu
![]()
ya gt5i kapatırken oyun tam yüklenmeden kapattın yada pes bişeyler yaptı dataya başka bişey gelmiyor aklıma benim.inşallah çok olmamıştır oyuna başlıyalı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)