GT de sıkıntı var sanırım
Printable View
GT de sıkıntı var sanırım
off ya onlıne calısmıyor :)
senın sıkıntın ps3 u duzgun ınternete baglayamamak guncellemelerın eksık kalmıs buyuk olan guncellestırmeler var baglantı dusukse bıtmek bılmez modemı ps3un yakınına cekme sansın varsa bıraz yaklastır guncellestırmeyı baslat aksamdan sbaha anca ceker
Olur mu abicim ya sen sonradan uzayıp geliyosun :D
yok sen yanlış hatırlıyorsun :D ben 2 kere rollingde geride kaldım sadece onlarda geriden geldim :D
bu akşam online düzelsede takılsak ya :D dün sinir oldum açtım ps3 u bağlantı hatası
Vatana millete hayırlı olsun :D
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...jNnPUuuA3x7qUU
Bir gün gelecek bende GT5 'i online oynayacağım. :(
dün bakım yüzünden oynayamadık kısmetse bugun acısını cıkartırız..ringciler rollcüler dragcılar...
yalnız gecen aksam oda nerdeyse çöküyordu 12 kişi vardık :D
güncelleştirme yaptıktan sonra hazırladığım araçlar kaybolacak mı ?
üst üste 3 mesaj oldu ama birşey daha sormak istiyorum , para kazanmanın kolay yolu yarıştan kazandığımız arabayı satmak olsa gerek , hangi pistin hangi aracı verdiğine dair bir liste varmı ? internetten bulamadımda.mesela bir pistte yarışı kazandıktan sonra 90.000 değerinde mavi renk concept araba vermişti satmıştım hemen
GRAN TURISMO 5 HEDİYE ARAÇ LİSTESİ
burdan hedi araçları görebilirsin...kazandıgın aracları satma...b spec olsun a spec yarıslarını yap..onlıne olarak özel etkınlık yarıslarından saglam para kaldırırsın..