aynen ben kazandıgım hıc bır arabayı daha satmadım oyle duruyo.....ama sen guncellemeye sımdı basla 3-4 saat sürebilir..aksama yetısmıs olursun..
Printable View
aynen ben kazandıgım hıc bır arabayı daha satmadım oyle duruyo.....ama sen guncellemeye sımdı basla 3-4 saat sürebilir..aksama yetısmıs olursun..
önce psin sistemi güncelliyorum , tv yi odama koyup nete bagladım ps3ü , %100 çekiyo yan odadan. %28de şuan download :)
bitti sistem güncelleme , şimdi gt5in 608 mb lık güncellemesine başladım :)
evet arkadaşlar güncelleştirmeler bitti oyundayım topluluk sekmeside açılmış , şimdi ne yapacağım psn ' e bağlanılamadı diyor ?
şuanki bağlanılamadı sistemsel olabilir :D güncellemeleri yaptıysan oda numarası verdiğimiz zaman girebilmen lazım ;)
Sen oyundan cik psn online bagla...daha sonra gt5 ac....oradan cevrimici galeri falan girebiliyormusun...
arkadaşlar online oynayabilmek için sürücü oluşturdum , illa b specte biraz yol kat etmem lazımmı sizinle oynayabilmek için ? yoksa sadece sürücü oluşturmak yeterli mi ?
online oynamak içn topluluktanmı bağlanacağım?
çevrimiçi yarışların ustunde lobi var ordan giriceksin oda numarası verdiğimizde numarayı girerek
herkesin psn si forumda var zaten konudan alıp eklersen topluluktanda girilebiliyor bağlı oldğumuz odaya
tamam onur teşekkür ederim :) bekliyorum oda kurulmasını :D
güçlü araban yoksa şimdiden hazırlıklara başla bence :D
ozellikle honda rsx,ek,ep3 typer, s2000 gibi araçları çok kullanıyoruz :D
ortalama 400hp 1000kg civarındaki araçlar diyim :D
evo 6 war 502 hp , fd rx7 war 387 hp sanırım yer bulabilirim :D
para sıkıntın varsa şimdilik yeterli gelebilir :D
Var mi aksam aksiyon.
bekliyoruz oda acılmasını :D
ıslerım bıterse 1saatlıgıne gelıcem :)
30 dk sonra geldım
Online'a giriosa bende varım :)