deli olmak üzereyim sabit ıp içinde para istiyorlar ya bu kablolu baglanmak bu kadar zormu nefret ettirdiler :(
Printable View
deli olmak üzereyim sabit ıp içinde para istiyorlar ya bu kablolu baglanmak bu kadar zormu nefret ettirdiler :(
dermandan istememislerdi galiba problemi cozmeleri gerekiyor sen direk sabit ip talebinde buludugunda istemeleri normal
oha çok iyimiş be nazaman geliyor :D
Ayın 18 inde geliyor. Yeni test pisti ile beraber
Drag ve rollingciler yaşadı
http://www.gtpla.net/wp-content/uplo...1326250653.jpg
Nissan Leaf G 2011
Aston Martin V12 Vantage 2010
Volkswagen [Beetle] 1200 1966
Jaguar XJR-9 LM Racecar 1988
Lamborghini Aventador LP700-4 2011
Mini Mini Cooper S Countryman (R60) 2011
Lamborghini Aventador, “Route X” Circuit, & More in Reported GT5 2.03 Details
onur aracını banada paylaşıma açsana :)
Haha şöyle drag roll pisti gelsin :D
Forzacılar yakında GT5'e döner. :D
1 haftadır drift yapmak için kendimi heba ediyorum ama tık yok.
Ya spin atıyorum ya saçma sapan dönüyorum. Bir dünya araba yaptım drift setuplarıydı ayarlarıydı ama mevzu araba değil. Bende kabızlık sanırım :)
Detayını öğrenebileceğim tavsiye edebileceğiniz biryer varmıdır ? Komik arkadaşlar drift academy diyeceklerdir eminim ona zaten gitmek istiyorum ama zaman ayırma şansım neyazıkki yok.
ısterlerse ızmır aydın otobanını koysunlar her arabanın sesı aynı sesler ıgrenc olduktan sonra ne farkeder forza4 un yanından gecemez zaten forza4 en ıyı oto sımılasyon secıldı puanı 9.8 gt5 ın puanı 6.7 ve 13 uncu sırada oto sımılasyonları ıcınde...
gt5 oynayıp forza forza dıyen kımse gormedım ama forzacılar maasallah hepsının de gt5 agızlarından dusmuyor. yenı guncellemelerle seslerde ıyılesme mevcut. kı ılerıde daha da ıyı olacaktır.
goruntu kalıtesı olarak zaten alakasız...
bu arada speed test ıcın de para odeyecek mıyız? :rolleyes:
aha sonunda kazıktan güzel haraketler görmeye başladık :) son icerik güzel.
hem gt5 hemde forzay oynuyorum ikiside keyifli ama oyle dağlar kadar puan farkı oluşucak bir fark kesinlikle yok
gt5 de sesler eksik ama güncellemelerle yavaş yavaş gideriliyor
ayrıca gt5in ekran goruntuleri forzadan daha gerçekçi geliyor :D
ve g25 e destek vermedikleri sürece bence hep 2. planda kalıcak :D