18 Ocak yeni güncelleme görünüyor artık drag yapabiliriz sanırım :)
Printable View
18 Ocak yeni güncelleme görünüyor artık drag yapabiliriz sanırım :)
Drag pıstının gelmesı guzel olmus :) suan guncellemesını yapıyorum. pekı bu ucretı nereye odenıcek? ucretlıyse eger?
Beyler oyunu acınca guncelleme cıktı yaptım guncellemesını fakat gelen pıst vs hıc bısı yok :/
Asıl güncelleme yarın gelicek onunda fiyatı tr bazında max 10 tl olur ps networkten alınıyor sadece :)
sanki ilk defa oynuyorz bilmeden yorum yapmayalim, eger bir paketin icindeki yol veya seviyen dusuk olup seviyesi yuksek olan uyelerin actigi pistte yarisamiyosn husnu kardesim guncellemedeki amac baska :)
Buarada varmi gazlayan hadi oda acin foto felan cekimi yapalim..
şuan evde degilim ama merak ettim bu güncelleştirmeyi :) bekledimiz güncellememi acaba? eger öyleyse eve gidince alıcam drag pisti ve arabaları :)
bende yaptım güncellemeyi gece gelirmi 12 den sonra acaba :D şuan bi işim var dışarı çıkıcam saat 11 gibi oyundayım :D
netten baktım
Lamborghini Aventador LP 700-4 '11 / 400.000 Kredi / 690 HP / 1575 KG / 583 PP
eve gidince güncelleme yapıp satın alıcam yeni paketi :)
Yeni paket cıktıysa bende satın alıcam :D
valla 12 den sonra hemen yayınlansa iyi olur hahah :D
drag pisti paralımıymış ?
evet pist paralı :)
12den sonrası icin beklemedeyim :)
DLC - Gran Turismo 5 - Products - gran-turismo.com
burada fiyatlarıda paket içeriğide yazıyor. tabi tl olarak neye denk geliyo bilmiyorum ama tl olarak alacağız psnden daha önce aldım 7 liramıydı neydi ;)
12 km düzlük diyor fakat yinede tree yok . eski usül süreli başlangıca devam..
fakat 12 km düzlük iyi :D
dikkat etinizmi bilmiyorum fakat murcielagoda oldugu gibi gene yan kanaatlar acılmıyor aventadorda :( demo kısmında arka kanat acılıyor ama yanlar ııı ııııı.
yahu nfs'de bile bu ayrıntıyı es geçmezlerken bunda nasıl es gecerler anlamıyorum.