onursumer Nickli Üyeden Alıntı 288hp atmosferik ek kasa typerim le bekliyorum ep3 kasa ile yarışcaz,ek kasa organizasyonu sonra
Beyler yapalım ozaman bı roll
PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Beyler yapalım ozaman bı roll dün iyi geçtin benim fd2'mi 6. dişlim çok kötü
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı dün iyi geçtin benim fd2'mi 6. dişlim çok kötü euheuh Ep3 cok sarıyodu 1-2 tutunma sıfır 3 te oturursak gıblyrz son dıslımınde masallahı var
her türlü denerim arkadaşlar yeterki isteyin
yahu şu roll drag işlerinden vazgeçin adam gibi yarış yapalım
Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER MagicPerformance
Şu yeni yolu almam lazım herkesde bi ata-R bi gide-R
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
WeLeT Nickli Üyeden Alıntı Şu yeni yolu almam lazım herkesde bi ata-R bi gide-R gel gel de şu nsx leri bi deneyelim kral belli olsun artık
PSN:dohcvtec99
onursumer Nickli Üyeden Alıntı 288hp atmosferik ek kasa typerim le bekliyorum 288 hp nasıl oldu ?? bende 256 hp oluo en yuksek
Oyunda rodaj var çok fena beygir arttırırım
307xsi Nickli Üyeden Alıntı Oyunda rodaj var çok fena beygir arttırırım eywahh yaa ben dırek yukleynce gazlıyorm. Rodaj olayını nasıl cozucez pekı ?
var mı açık oda gazlayan?
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı eywahh yaa ben dırek yukleynce gazlıyorm. Rodaj olayını nasıl cozucez pekı ? Ne kadar çok kilometre o kadar çok performans
Beyler oda aciorm birazdan girtlak ep3 leri hazirlayin editlicem acinca msji
1080 p ve ya 480 otamatık kendı mı ayarlıo yoksa sen mı ayarlosunn bılgı verbılırsenız sevınırım
lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Beyler oda aciorm birazdan girtlak ep3 leri hazirlayin editlicem acinca msji Ac abi gelicem ben
Umarim baglantim iyidir,1472 6399 8880 6895 9944 psn: cagdas Ben idmanlara basliorm
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı 288 hp nasıl oldu ?? bende 256 hp oluo en yuksek spoon ek 2000 model 12bin donuyor
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
onursumer Nickli Üyeden Alıntı spoon ek 2000 model 12bin donuyor hehe bende de var ondan biara deneyelim :d
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Forum Kuralları