güncellemeleride yapmıştım ama bu akşam lobiye girdiğimde psn sing out oluyo ve bağlantıyla ilgili bi hata veriyo bi türlü giremedim daha önce böyle bi şey yaşayan var mı?
Printable View
güncellemeleride yapmıştım ama bu akşam lobiye girdiğimde psn sing out oluyo ve bağlantıyla ilgili bi hata veriyo bi türlü giremedim daha önce böyle bi şey yaşayan var mı?
şu son güncelleştirmeyi yapmaz olaydık her zamanki drag pistine girmiyor
ısmın turkce karakter dıe kredı kartını kabul etmıyor.
Nasil kabul etmiyorki benimde soyadimda var u ile yazip geciyorum
Benmkne bsey oldu psne girmiyo ya :)
Gecen gun bana oldu sifre sifirla falan sacmaladi 1 2 saat sonra duzeldi kendiliginden
Duzeldi simdi :)
Ya aklima gelmisken su yeni paketi alanlar ordaki araclari hediye edebliomu? Eger oluyosa bi vosvosu esirgemeyin benden :)
Edit :
Cevabimi aldim bu arac bir arkadasa verilemez diyo paketle aldiginiz arabalari secince :)
para kazanmak isteyenlere öneri :
oyuna her perşembe en az 3-4 yarış ekleniyor. yarışların ödülleri 200.000 kredi de olabiliyor 500.000 kredi de olabiliyor. oyunu her gün açıp şöyle bir menülerde gezerseniz bonus veriyor. misal ;
1.gün; %110 kredi ve deneyim bonusu
2.gün; %130 kredi ve deneyim bonusu
3.gün; %150 kredi ve deneyim bonusu
4.gün; %170 kredi ve deneyim bonusu
5.gün; %200 kredi ve deneyim bonusu
yani 5 gün boyunca oyuna arka arkaya girersek %200 bonus almış oluyoruz. bu bonuslu halde her perşembe yenilenen yarışlardan birisine, özellikle drift / time trial yarışlarından birisine girersek normalde 500.000 verilen ödül 1.000.000 oluyor ve 4'ünü de tamamlayın ca 4 milyon kredi ediyor. 1 saat sürmüyor bile. böyle çok para kazanabilirsiniz her daim.
tabi oyuna girmediğiniz her gün için bonus 1 alt kademeye düşüyor. bu yüzden oyunu her daim %200 de tutmakta fayda var :)
Gece odaya gıremedım pıstı yuklemek gerekıyordu sonra degısmıssınız gercıde ... bu arada lastıklere kamber vermek düzde ve vırajda ne gıbı + / - sağlıyor bahsedermisiniz?
oyunun başındaysanız hiç araba gonderme almayla uğraşmayın
lisans+ özel etkinliklerden parayı ve hediye arabaları goturun bakın keyfinize zaten oyun peşinden çozuluyor :D
Varmi oyunda olan :) yeni pistide indirdim bilginize:)
ben varım mustafa , olur mu :D
Sen kalin gelirsin ama deneriz gardass istiyorsan. :)
ekle mustafa , spawntr
Ok oyundamisin
aynen.......
guncelleme cıktı karsıma sımdı onu halledıyorum efe 5 dk ya gırerım hatta bu yenı acılan pıstı yukledım ben orada drag roll neyim yapalım ıstersen tsukuba donelım