valla bende tam olarak öğrenemediğim için anlatamıyorum ama psn id aldıktan sonrası basitti yani ben ps3 ü nete bağlarken ve psn id alırken biraz uğraştım ps3 e format falan atmak zorunda kaldım biraz karın ağrılı oldu :D
Printable View
aslında direk bizim psn adreslerimizi ekle forumda konuda vardı
biz online olunca gt 5 menusunden topluluk kısmından direk bizim açtığımız odaya katılabiliyorsun
en basit online girme şekli bu ;)
dusuk level ilerlemesini istediginiz suruculeriniz varsa share yapin ben bugun de kasicam :D
nerden share edecegiz su essekleri ya acayim bende hayrina kastirsin biri :)
ana menude kask isareti var , driverlarin listesi , ordan kac tane var ise uzerine gelip share with friends yapinca oluyor . sonrasinda her turlu kasariz :D
actim 3 essegi :) peki simdi baska soru benim elemanlari siz nasil goreceksiniz sizin elemanlari ben nasil gorecegim :)
psn number falan lazim galiba ben biraz arastirayim sunlari
Online oynayan varmı geleyim bende :)
tabi psn den eklemek lazim psnlerin yazdigi bir konu vardi ordan ekleyebilirsiniz herkesi , benimki mustafawrx
tuzuner mis benimkide :) bakayim ordan ekliym milleti
elinde yarışlık gallardo ve race car olan var mı ? turnuvayı gectıkten sonra geri göndercem...
bu arada Sabri enzo süpermiş tekrar saolasın...4 e yakın turnuva gectım sayende...
yaw granturısmo sitesinden onlıne giremıyom...bende sürücüleri share yapayım bari...
bide nerden eklendigini bulursam tamamdir :)
dolanip duruyorum bende gt menulerinde :)
ekledim bir kisim psnleri b spec essekler icin :)
ben biraz a spec kasıyom 9 gibi baslayalım :D
Artık yarış geçmek için araba göndermeye gerek yok , ödünç verme sistemi geliştirdiler.
Araç sahibi aracı paylaşıma açıyor, alacak olan kişide profil sekmesinden o kişinin avatarına tıklayıp altta görüyor paylaştığı araçları ödünç al seçeneğiylede kulllanabiliyor istediği şekilde.
Hangi yarışları geçmek istediğini söyle ona göre paylaşıma açayım o araçları.