ahahah gt5 4-5 senede geldi gt6 ile büyük ihtimalle torunlarımız oynar :D
Printable View
akşam kimler geliyor?
Ben gelirim evde kos kos oturuyorum zaten vakit gecer :)
o osaka'nin Allah belasini versin , adam 23 level monacoda gidio bariyere vuruyo spin atiyo . nascar yarislarini yapiyorum suan 12 tur birinci giden adam bir anda sonuncu olur mu ya :D kanser eder bu b spec . yav bu adami nasil gelistiricem ben , bunun bi sirri formulu var mi ?
1.06 güncellemesi ile gelen yenilikler...
Remote Racing - GT Mode’da ekranın sol altında yer alıyor. Artık B-Spec yarışlarında daha fazla kontrole sahip olacak ve arkadaşlarınızın yarattığı sürücüyü bile yönetebileceksiniz.
Remote Racing from a Web Browser - Oyunu websitesi üzerinden yönetebileceksiniz artık. gran-turismo.com websitesine girin ve GT5 My Home bölümünde kaydınızı yapın. Artık nerede olursanız olun Gran Turismo 5′e web üzerinden ulaşabilecek ve B-Spec yarışlarınızı gerçekleştirebilecek, gelişiminizi ve sonuçları takip edebileceksiniz.
Yenilenmiş Course Maker Özelliği - Bildiğiniz üzere kısıtlı da olsa kendi yarış pistlerinizi yaratabiliyorsunuz GT5′de. Sadece offline yarışlarda kullanabiliyorduk pistlerimizi ancak yama ile birlikte artık online yarışlarda da kullanabileceğimiz pistlerimizi. Böylece diğer kullanıcılarla kendi yarattığımız pistlerde direksiyon sallayabileceğiz.
Performance Points - Artık aracımızın online yarışlardaki performansını sayısal değerlendirmelerle takip edebileceğiz. Online yarışlarda bu puanlara kriter koyabilecek ve sadece kendi seviyemizde rakiplerin olduğu yarışlar düzenleyebileceğiz.
Yenilenmiş Ödül Sistemi - Online yarışlardan daha fazla tecrübe puanı ve ödül kazanacağız. A-Spec ve B-Spec yarışlarında da daha fazla tecrübe kazanacağız.
Online Yarışlarda Yeni Ayarlar - Online yarışların başındaki ayarlar bölümüne iki yeni özellik geldi; Auto Race Start Cycle ve Tire Wear/Fuel Consumption.
Özel Yarışlarda Cezaların Artması - GT Mode’da yer alan Special Events yarışlarında yoldan çıktığınızda veya duvara çarptığınızda daha fazla ceza alacaksınız.
Araç Kiralama - Artık offline yarışlar öncesi arkadaşlarınızın araçlarını ödünç alıp yarışlara katılabileceksiniz.
Daha Fazla Araç Ayarlaması - Aracınızı daha fazla kişiselleştirmenize olanak tanıyan yenilikler oyuna dahil oldu.
Multi-monitor Özelliği - Artık birden fazla PS3 kullanarak birden çok ekranda GT5 görüntüleyebilirsiniz.
Oynanabilirlikteki Yenilikler:
- Artık 2 kişilik lokal yarışlarınızın tekrar videolarını izleyip kaydedebilirsiniz.
- Driving Options başlığı altına Controller Steering Sensitivity eklendi.
- Course Maker’de Corner Bank Angle açısı eklendi.
- Yarış tekrar etmek istediğinizde artık onay ekranıyla karşılaşacaksınız.
- Yarış tekrarlarında direkt olarak kamera açısını değiştirebilecek, açılabilir pencereye ihtiyaç duymayacaksınız.
- Lounge’da sesle görüşme kapalı iken kendi şarkı listenizi kullanabileceksiniz.
- Garajınızda bulunan ancak Favourites olarak belirlemediğiniz araçlarınızı artık Lounge’da görüntüleyebileceksiniz.
- Yarışlar esnasındaki yarışçı ve araç görüntüleme tercihleriniz artık save edilecek, böylece devamlı aynı ayarları yapmayacaksınız.
- Kart yarışlarında Quick Menu ayarları yer alacak.
- Garajınızda ayarlama yaparken birden fazla objeyi aynı anda seçebileceksiniz.
Yapay Zeka Düzenlemeleri:
- Yarış kareografisi ve rakip araçların yapay zeka kontrolünde iyileştirmeler yapıldı.
- B-Spec modundaki rakip yapay zekasında düzenlemeler yapıldı.
- Yolu kapatan araca göre yapay zeka daha keskin tepkiler verecek. Paylaş:
isin guzelligi gt5 i online b specte stand by seklinde acik birakip evden ciksan bile cep telefonundan oyun duzenleyip yaristirabiliyorsun , suan onu denedim ve oldu , Erel in level 21 lik adami ile kendi adamima monza da 5 turluk yaris actim :D
herkes b spec mi kasıyor yav :D
özel etkinlik puanları ve tecrubeleri biraz daha iyileştirilmiş. eskisi kadar olmasada oynanacak duruma gelmiş.
araçımıza parça taktıkça sürüşün nasıl değiştiğini daha iyi hisseder oldum.
bu güncellemeler çok güzel oluyor.
vrajlara yumuşal lastik ile çok sert yan girdiğimde araç iki teker üzerine kalkıyor :D bu çok gerçekci olmuş. ::D eskiden ne olursa olsun kayıyorduk. daha başarılı yer çekimi gelmiş oyuna. :D
son guncellemeler ile oturup oynamadım daha ama yorumlar güzel şu b spec de biraz ilerleyip para yapim oyle kasıcam :D
kas hocam kas :D
sezonluk etkinlikler ödül yarışları çok keyifli. iki yarıştır son virajda birincilik alıyorum. acayip keyifli. ayrıca iki teker üzerine kalkınca aracın hızı kesiliyor :D çok gerçekci yaa.
iki pilotumu paylaşıma açtım arkadaşlar... seviyeleri yüksek olanları kendime ayardım :D kariyerin zirvesi yapacağımda...
bir de en çok istenen araçlarımı paylaşıma açtım.. tepe tepe kullanın :D
valla bende b spec takılıyom...bellı bır sure sonra alışıyorsun kendın kullanmaya baslayınca garıp oluyo ıınsan yaaa.....b spec alışkanlık yapıo haberınız olsun...
oda numarası yokmu?
herkes b spec kasıyo benimde başım döndü b spec oynarken izlemesi daha çok yoruyo valla :D
Sonunda şanzıman oranları ayarını açmışlar.
yav telefondan kontrol cok iyi oldu . evden ciktim oglen 1 2 gibi acik birakmistim suan saat gece 2 yaklasin 12 saattir b spec kasiyorum erel , mcy , onursumer paylasmis bi kac surucu surekli onlarla yaris yaptiriyorum benimkini :D b spec online kasan varsa share yapsin surucusunu birlikte kasalim . 75bin exp toplamisim yaklasik 12 saatte .
Bende aranıza katıldım. Ya bu arada nasıl net'ten kapışıyoruz? :D