b spec hastalığına yakalandım nası bişe bu ya :D
Printable View
b spec hastalığına yakalandım nası bişe bu ya :D
Sabah akşam B spec manyagı oldum
ahaha b spec kötü dediniz sürücüler sarhoştu noldu düz gitmeyi bilmiyolardı ne gerek vardı hee noldu şimdi b specciler :D:D
a spec benim için sadece ödül yarışı oldu bi de online oynarken geliyo o kadar :)
dou kusura bakma sana katil dedik ama alparslan abi ayrı dünya beyaz typer dı siyah oldu ama boyle bi renk değişimi yok :D:D:D
gecenin bombası nürburgring gece oynanması alparslan abi hks evo yu alıp farlar nerden yanıyo demesi :hahaha:
1472 6399 8537 0919 4032
menuden topluluk diyip
orda en altta kahve fincanın altında web gibi birşey var ona girip standby konumuna alıcaksın ps3 u o şekilde açık olursa webden yapabiliyorsun belli yarışları daha doğrusu sadece paylaşıma açılmış b spec suruculeri arasında iyi oluyor her akşam eve gelip odulleri topluyorum temiz tüm gün arada sırada baksam 200-300 bin cr geliyor :) hemde sürücüler level atlıyor
Kimlerde krom boya var? Bugune kadar sadece bir kere cıktı. Bunu bulmanın kolay bir yolu yok mu ?
Benim soferleride ara sira yaristirin ya almanyaya geldim oyunu oynamayi ozledim simdiden 10 gun sonra donucem insallah :)
of bugun işe gelirken ps3 u açmayı unuttum b spec kasamıcam :D birileri el atar artık benim şoferlere :D
benim sunucuda 2 gündür problem var online giremiorm
O sırada suzuka oynamayarak kendimize geliyoruz tolga senin yokluğunda
sen gelince zaten suzuka manyağı olacaz :hehe: