b spec hastalığına yakalandım nası bişe bu ya![]()
Sabah akşam B spec manyagı oldum
ahaha b spec kötü dediniz sürücüler sarhoştu noldu düz gitmeyi bilmiyolardı ne gerek vardı hee noldu şimdi b specciler
a spec benim için sadece ödül yarışı oldu bi de online oynarken geliyo o kadar
dou kusura bakma sana katil dedik ama alparslan abi ayrı dünya beyaz typer dı siyah oldu ama boyle bi renk değişimi yok
gecenin bombası nürburgring gece oynanması alparslan abi hks evo yu alıp farlar nerden yanıyo demesi![]()
menuden topluluk diyip
orda en altta kahve fincanın altında web gibi birşey var ona girip standby konumuna alıcaksın ps3 u o şekilde açık olursa webden yapabiliyorsun belli yarışları daha doğrusu sadece paylaşıma açılmış b spec suruculeri arasında iyi oluyor her akşam eve gelip odulleri topluyorum temiz tüm gün arada sırada baksam 200-300 bin cr geliyorhemde sürücüler level atlıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kimlerde krom boya var? Bugune kadar sadece bir kere cıktı. Bunu bulmanın kolay bir yolu yok mu ?
Benim soferleride ara sira yaristirin ya almanyaya geldim oyunu oynamayi ozledim simdiden 10 gun sonra donucem insallah![]()
of bugun işe gelirken ps3 u açmayı unuttum b spec kasamıcambirileri el atar artık benim şoferlere
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
O sırada suzuka oynamayarak kendimize geliyoruz tolga senin yokluğunda
sen gelince zaten suzuka manyağı olacaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)