3 gündür oynuyorm oyunu evet eleştiriler yerinde ama 110 tl verdikten sonra oynamak gerekiyorher ne kadar bekleneni vermesede zaman geçirmek için iyi gelioyr bana
uzman seviyesine geldm 5 yarışlık bir competition da bugatti hediye aldm ama gt-r forever
825 hp lik bir makina yarattm
kesinlikle çok fazla hata var oyunda he bunları bilsemde alırmıydım alırdım çünkü ps3 te oynanacak şu anlık böyle bir oyun yok..
valla 2 yildir g25'le ps3'u bekletiyorum diye heyecanla aldik oyle muhtesem bir oyun degil ama arada eglendiriyor, ps3'un yanina xbox alabilirim veya satabilirim, genel olarak cok tatmin etmedi beni de
xbox da
forza 3 bıze daha yakın
neden swap felan yapıla bılınıyor
ama gorunum acısından göruntu acısından gt5 bırazdaha ustun![]()
gt5 çiler yardım bu japon klasikleri diyo ülke diyo nası gecicez bide özel yeteneklerde top gearda nası bitircez minubus gitmiyo
Tam bir ps ve gt fani olarak hayal kirikligina ugradim.4 yil bunun icin mi beklettiler,direk gozumden dustu.Carpisma sesleri,araba sesleri hala bukadarmi dandik olur.Yazik![]()
her yarisi oynamaniz zorunlu degil yani japon klasiklerini oynamadan ilerleyebilirsiniz. Level ve para icin top gear vs onlari secin. Minibus kolay tarik anlatmis, ve duzlukte tam arkalarindan gidin ki aerodinamik kazanclariniz olsun
Arkadaşlar yerden yere vurmuşsunuzda hep kötü yanları bu oyunun hiçmi güzel yanı yok yapmayın yani![]()
Livestrong
Bencede bu kadar kötülemeyin ya grafik olarak Forza dan daha güzel arkadan görüntüler çok iyi değil ama içeriden oynarsanız oyunları yada burundan daha keyifli oluyor.Ama çarpmalarda DİRT 2 derim böyle güzel bi oyun yok ya
bütün bu yorumları okuduktan sonra bu imkanlar , bu araç lisansları ve zamanı LFS ye verseler
Half Life ın araba similasyonu versiyonu olurdu dünya yı kitlerdi ortalığı duman ederdi gibi geliyor yada ben aşırı LFS hastasıyım![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
muhteşem bi oyun olmuş,12 yıllık gt oyuncusu olarak her zaman ki gibi başarılı buldum,drift modu gt5p'ye göre daha kolay,zorluk derecesi gt4 ve gt5p'nin ortasında sayılır,lastikten çıkan dumanlar insana büyük haz veriyo çok eğlenceli,oyunun başından kalkmak mümkün değil yaa![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)