Bütün lisanslar için geçerlimi acaba bu bug![]()
Oynadım begenmedim isteyene anında satabilirim...
Beyaz Konsol, Beyaz cift Kol, GT5 Oyun, içine yüklü Prologue oyun, Driving Force GT direksiyon hepsini bir arada vereim isteyene...
Arkadaşta oynadım ne kadar iğrençmiş yav..
Araba ile hızle şekilde viraja girince tam düz olmayan yollarda(nurburgrıng) araba zıplaya zıplaya gidiyor ve tam düz giderken bir anda bakıyorum bariyerlerdeyim.. Aynı sorun GT4'dede vardı.
bıryerlerde eskısınden arba gecırebılıyoruz yazıyordu sanırım forumda yazmıstı bırılerı dogrumudur oyle ıse nasıldır?
yalnız gt5in hız hissi forzadan daha yüksek söyleyeyimsırf meraktan xbozı kutusunda çıkarıp yeniden kurdum forza 3e bakayım diye
![]()
evet hiz hissi konusunda daha basarili fakat fizik ve tuning olarak asiri zayif. Viraj demirleri icin tuning yok, telemetry yok, fren upgrade i yok. motor upgrade i seviye 1-2-3 diye gidiyor. ECU su olmayan eski 60 model aracta ecu upgrade var bu mumkun mu bilmiyorum ama bana mumkun degil gibi geldi, dogrusunu bilen biri yazabilir yanlis olabilirim.
GT5P yi 6 ay aralıksız oynadım , ondan daha kötü olamaz heralde , GT serisi fanatiği oalrak alacağım ve oynayacağım . G25 i sattım GT yi deneyeceğim bi de vitessiz keyif vermeyecektir ama olsun![]()
GT5 oyanadıkca daha cok keyif alıyorum ozellikle AMG Driving school vs son derece guzel ve basarılı.
kesinlikle tavsiye ederim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)