psn : ozgur848
yapalım bir organizasyon 8-10 kişilik.. gerçi yeni başladım oyuna hala turbo tayyar kullanıyorum![]()
psn : ozgur848
yapalım bir organizasyon 8-10 kişilik.. gerçi yeni başladım oyuna hala turbo tayyar kullanıyorum![]()
monza muthis keyifli ısrarlar tavsiye ediyorum..
f40 scuderia ve special events sondan bir onceki section icersindeki 2. yarış ..
10 numara.
Algılama güzel sıkıntısı yok. Zaten ince ayar yapabiliyorsun algılama ile alakalı. Standart ayarlar ile kullanırsan ufak bir geçikme oluyor ama hassasiyeti arttırdığında sıkıntı kalmıyor. Aşağı yukarı bakamıyorsun. Var ama çok az bir hareket sağlıyor. Sanki boynunu yukarı doğru uzatıyormuşsun gibi oluyor. Asıl işlev sağa ve sola .
Evet arkadaslar benm surucunun onunde biri spin atti duruyordu virajin icinde, saga kirip direksyonu topraktan gecti. Tam diyordum ki AI akillanmis lan, yola geri dondu basti frene durdu. Herkes gecti devam etti allah bunun belasini...
B-Spec GT4 de de öyleydi . araban isterse 3 katı güçlü olsun rakiplerinden , yol dışına çıktı mı armut gibi bi ileri bi geri yapıyordu
1200 hp veyronla 600hp lik arabalari gecemiyor AI gercekten cok gercekciymis iyiymis forza kadar iyiymis ya![]()
Psn: romeo_er2
bende ekledim yazılanları...%44 ü bitti bnm oyununşimdilik en güçlüm 850hp cl63 amg =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
psn : mustafawrx
dogruyu soylemek gerekirse benimde begenmedigim noktalar mevcut ama alabildigim kadar keyif almaya calisiyorum , suan sadece a spec oynuyorum oyle kastirdigimda yok , b spec ve modifiye ile ilgili hic birsey yapmadim , ring'i cok merak ediyordum ringde baya bi turladim ama rfactorde oynadigim ring daha gercekci geldi nedense .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
fotolari resize yapmadan koymayalim arkadaslar, heryerde bunu soyluyoruz inanin pc kitleniyor . istersen tekrar upload et yada bu sekilde link olarak kalsin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
tmm bu şekilde kalsın![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)