bende 85e aldım GT5'i![]()
Saçma sapan bi hata yaşıyorum..
Viperımda hem spor sert hemde yarış yumuşak lastikler var..B specde bi yarış için spor serte geçtim..İşim bittikten sonra tekrar yarış yumuşağa geçmek istiyorum geçmiyor.Gidip modifiye dükkanından bi takım daha lastik aldım hala geçmiyor.Var mı daha önce böyle sıkıntı yaşayan?
Dr.Ecu
yarış başlamadan önce lastik seçimini değiştirebilirsin . GT5 i hala oynamadım ama GT5P de öyle idi
listede gözükmüyor mu super soft yoksa gözüküyor da seçemiyormusun?
Konforu alırken sormuştu hemen monte edilsin mi diye şimdi tekrardan yarış lastiği aldım sormadı hemen monte edilsin diye..Hala takamıyorum yarış lastiklerini..Diğer arabalarımda denedim onlarda da aynı problem var.Artık başkasına göndercem son çare olarak arabayı lastiği değiştirmesi için.
Dr.Ecu
o yarışta kural olmasın , başka yarışı dene
çözüm geliyor benim aklıma başka .. enteresan vallahi . google a soralım. hangi yarış?
if you put racing tires on your car, then go into a b-spec race that requires sport hard and then do another a-spec race, your tires will be sport hard tires until you change them.
diyor bi yerde de , yani b-spec sadece racing hard kulanabilyormuşsun .
eleman öyle yazmış.
ona da şöyle demiş , practise e girerken değiştir lastiği , sonra a-spex e gir tekrar. tabi bunlara ne gerek var bilmiyorum bu kesinlikle bir BUG dır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)