oha çok güzel ya![]()
gerçi alayı pc içinbenim playseat idare ediyor şimdilik
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
formula gt yarışını altın kupa ile geçen oldu mu? aşağıdaki spec ile ilk iki yarışı altın yapıyorum. üçüncü yarış şehir içinde olduğu için bariyerlere takılıyorum sürekli. 4 5 6 yarışlarla hiç muhattap olmadım bile. aşağıdaki ayarlar ile kontrol çok güzel oluyor ama yinede kabiliyet lazım.
Formüla Gran Turismo YARIŞI
Yarış 1
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren - 4
Arka fren-1
Ön Ride -5
Arka Ride-5
HIZ - 420 km
YAY Oranı Ön - 17.5
YAY Oranı Arka - 17.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Uzatma Arka Damperler - 8
Sıkıştırma Ön Damperler -6
Sıkıştırma Arka Damperler -6
Yarış 2
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön Breaks - 4
Arka Breaks - 1
Ön Ride Boy - 5
Arka Ride Boy - 5
HIZ-400 km
YAY Oranı Ön - 17.5
YAY Oranı Arka - 17.5
Ön Damperler - 8
Arka Damperler - 8
Sıkıştırma Ön Damperler - 6
Sıkıştırma Arka Damperler -6
Yarış 3
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren- 7
Arka fren-2
Yükseklik -10
Yükseklik -10
hız-320 km
Yay Oranı Ön -18.5
Yay Oranı Arka -18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Sıkıştırma Arka Damperler - 6
Yarış 4
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön Breaks - 7
Arka Breaks - 2
Ön Yükseklik -10
Arka Yükseklik -10
Hız- 380 km
Yay Oranı Ön - 18.5
Yay Oranı Arka - 18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Yarış 5
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren - 3
Arka fren- 1
Ön Yükseklik - -10
Arka Yükseklik - -10
Hız - 400
yay Oranı Ön - 18.5
yay Oranı Arka -18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
E Uzatma Arka Damperler - 8
Yarış 6
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren -3
Arka fren - 1
Ön Yükseklik - -10
Arka Yükseklik - -10
Top hız - 400 km
Yay Oranı Ön - 18.5
Yay Oranı Arka - 18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Ben 5 yarışı altınla geçtim..Bir tanesini yapmadım sanırım, öyle hatırlıyorum üstelik böyle ayar mayarda yoktuBunlarıda yapıp deneyecem mutlaka merak ettim.
Zaten hepsini altınla geçmeye gerek yok ki şampiyona 4 tanesinde altın alıp diğerlerinde 3.-5. filan olunsa yine 1. sayılıyorsun genel toplamda.
Dr.Ecu
A spec 30 b spec 26 bu aralar çok oynamıyorum açık kalıyor çoğu zamanRedbul'un arabasını bi alabilsem keyfim gelcekte ona kavuşamamak soğuttu beni biraz
Bu arada araba ihtiyacı olan varsa karşılarızBir bilgi daha oyunda 20 milyondan fazla para biriktirilemiyor
![]()
Dr.Ecu
Psn- alphan99
Dün gece ilk defa turkish night gibi biyere girdim cok eglenceliydi kulaklık mikrofon olmadan konusamıyoruz sanırım? Lobi acınca ekleyip hber verirseniz sevinirim
ayarlar ile çok daha kuvvetli hakim oluyorsun araca ve 3 4sn fark atmaya başlıyorsun ama pistler çok kazık olduğu için hep kaza yapıyorum. sürüş hattı açık olmasına rahmen şehir içi pistlerde bariyer kesişim noktalarına çarpıyorum.
biliyorum yarış puanlarına göre sonuç çıkarıyor ama mesele işte o bir kaç yarıştan 100puan alıp arayı açmak.
bu arada seni ps'dan takip ediyorumda uçtun gittin 30 level falan oldun. dayanıklılık serisi nasıl gidiyor? 300km yarışını yaptım bıraktım ben o seriyi.![]()
Bende hepsini altın almıştım formulada fazlada zorlanmadım ama otomatik vites oynayın daha kolay oluyor.Bspec formula yarışı var daha ayarları onda deniyim bende.
20 milyondan fazla biriktirememek kötü olmuş bende dün farkettim.A spec,b Specte oynamıyorum bu aralar soğudum biraz paso araba alıp yüklüyorum redbull car ı alırsan klonlama işlemine başlarız![]()
seviyeler, A-spec 26 - B-spec15 falandı 2 milyon para bilmem kaçtanede arabam vardı.
geçen hafta sonu benim şerefsiz kuçük kuzen gelmiş, açmış ps3 girmiş GT5'e satmış arabaları, saçma sapan araba almış
artık kariyeri silcem geri başlıyacağım sıfırdan![]()
yaa şu aspec de son yarışları kazanmam için gt vs yarış arabalarından lazım fena para gerekiyor onlara ben sağa sola harcamaktan biriktiremedim hala 1.4 milyonum falan var![]()
destek lazım
bu arada ps3 için kulaklık mikrofon bilen varmı ?
bende bluetooth klavyesi varda yazışmak kesmiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Özgür bunlar ne yaa hasta oldum vallaa....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Onur bunu forumdonanımda M.A.G. için tavsiye ediyoralrdı ben aldım cep le kullanıyorum ama ps3 de denemedim fakat bundan sonra bir kualaklık daha aldım bulutut ama jabrada ses çok net gidiyor ve geliyor bilgine..
VATAN COMPUTER - JABRA - Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık - Bluetooth Ürünleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)