arkadaşlar ben gt5 te listede gördüm ford fiestayı ama oyunda bi türlü bulamadık çok az araç var.2.eldenmi düşüyor acaba neden açılmadı.arabayı nereden tamir ediyoruz 2.el civic aldım yağ ışığı yanıyor.kaç sayfa araç var ama açamadık.milden kilometreye çeviremedim göstergeleri.yardımcı olabilecek varmı
Ford fiesta bende görmedim bugüne kadar ama eminde değilim belki gözden kaçmıştır ikinci elde filan.
Yağ değişimi, kaporta motor tamiratı gibi olayları Oyunun menüsündeki GT auto bölümünden yapıyoruz zaten altında yazıyor ''Araç Bakım ve Onarım'' şeklinde..
Km-mil çevirmesinide ilk menüden seçeneklere giriyoruz ordan genel başlığı altında en sağa kaydığımızda ölçü birimleri ve dil değişimi var.
Dr.Ecu
teşekkür ettim bi deneyeyim.
forzadan daha ıyı oldugunu soyleyen arkadaşlarım vardı herzaman forzayı savunmusumdur. Bu yazıyı ona okutmanın vaktı geldı.
e36-e30 kasa bmw var mı acep oyunda hiç göremedim level 12 oldum?
E46 var sadece E36-E30 filan yapmamışlar![]()
ae86 aldım bitane drift oğrenmem lazım![]()
driftte lastik ve setup onerisi olan ?![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ae86 çok güçlü olmadığı için lastik konfor yumuşak tercih et bence..
Drift yaparken en çok keyif aldığım arabada amuse s2000 dir çok kontrollü.
Dr.Ecu
Arkadaşlar bir şey soracağım sizce neden çıkşı bu kadar ertelenip üzerinde o kadar emek verilen bir exc. ps3 oyununun sesleri bu kadar kötü...
Her şey çok güzel ama sesler beni soğuttu oyundan sonuçta her şey gerçeğe o kadar yakın ki..
Size forza 3 den bir örnek mesala:
YouTube - Forza 3 - Hondas (game vs real sounds)
YouTube - Sound Comparison Gran Tursimo 5 vs Forza Motorsport 3 vs Real Life
buda f458 forza gerçek hayat gt5
abi bişey daha sorucam
dün doğum günümdü diye hiç alakasız bi şekilde 1984 model bi araç hediye etti banadoğum tarihimde 84
yoksa benmi hediye tribine girdim![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)