Gecen psn idlerinin oldugu bir başlık vardı liste nerde acaba online a bende katılabılırım...
Gecen psn idlerinin oldugu bir başlık vardı liste nerde acaba online a bende katılabılırım...
Everyday I ** Çapulling!!!
level 25 i gectim endurance acildi , o nedir kardeim 60 turdan assagi yaris yok , 9 saat 24 saat nebilim 200 mil 300 mil yarislar10 turda canimiz cikio nasil oynayacaksak .
![]()
enes ; arkadasina araba vermek icin ayni anda online olmak mi lazim ? expertte historic ve suan hatirlamadigim baska bi yaris icin araba lazim ve ne used cars'ta nede dealershipte bulmak mumkun bu araclari . varsa sende yollasanamustafawrx psn
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Endurence zor gerçekten sabır istiyor
Historic yarışı için ben gönderirim bu gece araba..Online olmana gerek yok.
Dr.Ecu
drift becerebilen varmı ?
atmosferik bi ae86 yaptım 200hp civarı orta sertlikte spor lastikle yolda durmuyor arkdaş kollarım koptu spin atıp duruyorum![]()
bu arada o historic için hangi arabayı nerden bulcaz yaparayı geçtim araba bulamıyorum
2. elde dtm arabaları vardı almadım sonra alırım diye param var yarışı yapıcam araba yok ortada![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
akşam yapalım yarış ve drift setup ları bende var ama her araba için bulamadım belli arabaların ayarları var
m3 iyi oldu ama c63 amg tolganın ilginç ayarı ile daha iyi geldi![]()
arada yine pes yapalımdragger smile
dou sana gaz ve yön tuşları yeterli digerlerine hiç gerek yok senin yüzünden güzelim bugatti m pert oldu dönmüyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)