Ekleriz dostum,eklenince söle oluo oda actıgımızda birbirmizi daha rahat buluyoruz direk topluluktan girip baglan diosun loby e o rahatlık oluo![]()
Ekleriz dostum,eklenince söle oluo oda actıgımızda birbirmizi daha rahat buluyoruz direk topluluktan girip baglan diosun loby e o rahatlık oluo![]()
Chief isminde odadayız Kadir abiyle gelen varsa gelsin çabuk)
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
vay arkadas hala ps3 alan var TR da![]()
god of war 3 efsane yaher levelde bitiresi geliyor insanın
![]()
bi gt5 için ps3 alınınca sıkar efsane oyunları oynamak lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yarıs warmı suan![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
online olayı nasıl yapılıyor ? kimseyi bulamıyorum odalar vs flnda giremiyorum biri anlatabilirmi
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Menüde sol taraftan profile tıklayınca arkadaş listesi çıkıyor.Arkadaş listesinin en üst sağ köşesinde Ağ işareti var (dünya gibi) onu seçince sadece o andaki online arkadaşları görebiliyorsunuz.Online arkadaşların profiline tek tek tıklayın eğer online yarışan varsa o anda altta kahve fincanının üstünde sarı bir simge çıkacaktır o sarı simgeye tıklayarak lobiye girebilirsiniz.
Veya genel olarak arkadaşlardan bağımsız birinin odasına girmek istiyorsanız açık lobiye tıklayınca online odalar listeleniyor ordan girebilirsiniz.Kendiniz oda açmak istiyorsanız açık lobiden yeni yarat'ı seçerek oda oluşturabilirsiniz.
dayanıklılık yarıslarına basladım....biter mi bunlar yaa...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
bende bi 24 saatlik yarışlar kaldı ama gözüm yemiyo başlamaya elektrik falan gider 23. saatte kafayı yerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)