Roll var her türlü roll yapıyoruz swap olsa cok fena olur![]()
acık soyluyorum eger GT cı sayısı etrafımda cok olmasa kesınlıkle xbox alırdım Forza bellı baslı ozellıklerı ıle cok cok cok daha ıyı b oyun GT den![]()
moruk forza tam sımulasyon,swap olayı var modıfıyenın turlu turlusu vararaba cesıtlerı cok cok fazla.Gt de en sınır oldugum olay hala araba cesıtlerınde dogru duzgun degısıklıge gıtmıyolar.bmw ye gıryosun b e30 m3 yok ,e36 m3 yok.Vw e gıryosun vr6 corrado yok hadı hepsını gectım araba seslerını karsılastırcak olsak forza ıle zaten GT bastan kaybeder
mugen typer alıyosun oyunda b tane sabaha kadar vtec ac dınle sesını
![]()
ona lafım yok zatenama genede forza oynarken eğlenemiyorum kolla beceremiyorum tabi oda var
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
araçarı satarken parçaları standarta çevirip satınca elimizde mi kalıyo parçalarda mı gidiyo ? onları tek tek satamıyomuyuz sahibinden de falan
Bide bu para mevzusu canımı sıkıyo yokmu kazanmanın kolay bi yolu, kıdemli serisine geldim yarış aracı alamıyorum para suyunu çekti.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Kolay yolu B-Spec demedi demeyin 1haftada paranın anasını satmışım
Haa bu arada 1hafta boyunca şöferlerini yarıştırdığım arkadaşlar lütfen bencillik yapmasın
PSN:dohcvtec99
b spec uzaktan yarış yapınweb den kasıyorum ben sürekli
ayrıca b spec dayanıklılık kısmını açın 9 saatlik yarışlar falan kapatın tv yi gidin dışardayken yarışsın elemanlar![]()
ben sürekli oyle yapıyorum yoksa para sıkıntı![]()
135
├┼┼╕
246R
Pek bir şey bırakmıyor aslında 24 saatlik yarışta 260.000Cr.
En iyisi çevirimiçi yarışlar onlar fena para bırakıyor. Mesela şu Fiat 500, Lotus Elise 111R, 2010 STI yarışları fena para kazandırıyor ama uzmanlık gerektiriyor. Çok ince ayarlarla anca 2. oldum bakalım biraz daha kasarsam olacak gibi. Lotus aerodinaik olsun diye apaçi arabasına çevirdim yine de gitmiyor.
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ben dışarı çıkıp başında oturamayacağım zaman b spec açıyorum genelde 9 saat ideal oluyo eve geldiğimde bitmiş oluyor![]()
akşam biraz çevrimiçi yarışlara bakiym ben![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)