yeni minicooper S ekliyeceklerine minicooper GP ekselerdi...
Seat IBIZA FR C U P R A L E O N
individual Nickli Üyeden Alıntı yeni minicooper S ekliyeceklerine minicooper GP ekselerdi... Aynen hic yurumuyor ekledikleri coopers Golfte oyle yavas kaliyor ama sirocco r iyi biraz kurcaladim denemlerde ii sonuc verdi Ayrica 2012 gtr da cok hizli
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
edıt :yanlıs yere yazmısım ya
önceki sayfalara bakıyorum alah alah diye
onursumer Nickli Üyeden Alıntı Aynen hic yurumuyor ekledikleri coopers Golfte oyle yavas kaliyor ama sirocco r iyi biraz kurcaladim denemlerde ii sonuc verdi Ayrica 2012 gtr da cok hizli nasıl alıcaz o paketi yahu ?
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı nasıl alıcaz o paketi yahu ? Playstation STORE'dan... Scirocco R güzel bir de SPA pisti güzel...
Ek paketteki arabaları alamıyorum hata veriyor neden acaba
1472 6399 8365 2930 5155 ep3 denemeleri flan yapıyoruz isteyen gelsin
psn: Musty--34
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Ek paketteki arabaları alamıyorum hata veriyor neden acaba bende satin alamiyorum. galiba psn'e kayitli oldugum ulke ve kredi kartinin verilmis oldugu ulke farkindan oturu.
Money talks, Shit walks. www.gizadetailing.com instagram.com/gizadetailing/ instagram.com/erkusriza/
vay arkadaş ne çok kurulum güncelleme vs yapıyor bitmedi bir türlü..
old is cool
ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı bende satin alamiyorum. galiba psn'e kayitli oldugum ulke ve kredi kartinin verilmis oldugu ulke farkindan oturu. Daha önce oyun falan almıştım sorun olmamıştı ama şimdi oldu nedense.
mustafa. Nickli Üyeden Alıntı 1472 6399 8365 2930 5155 ep3 denemeleri flan yapıyoruz isteyen gelsin sizin adrese girdim şu an ama yanlış araçla girmişim.. type r la gelsem sorun olmaz umarım
Bizde gelekmi mikrafon varmı typer larınıza her türlü gider
bende mikrofon yok ama duyuyorum sizi sanırım..allahım milli olmak böyle bişeymiyidi
odada hareket yok
Bi yemeğe gittim oda karışmış siz açtınızmı hiç oda varmı oynayan ben geliyim ?
ben oynarım belirli kurallar varsa belirtmeniz iyi olur saçmalayabilirim.
Var mı oynayan beyler?
1472 6681 3630 4566 6803 yeni açtım şimdi isteyen gelsin beyler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları